Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 w takim razie nie oddaje miejsca :P Nauczę się podczas gry. Odrobinkę pojęcia mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 $$^@@%%@$%@... Zajrzyj do uploadera w moim folderze, tam znajdziesz swoją kartę postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Coś takie mało wypełnione te karty. :P Inicjatywa, języki, atak wręcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Inicjatywa, języki, atak wręcz... Ano, bo upraszczam trochę zasady żeby dało się w miarę komfortowo grać na takim prymitywnym środowisku jakim jest IRC. Po za tym ci co nie mieli stycznosci z rpg niech zaczną najpierw od podstaw, a potem do szczegółów. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Czytając tą kartę jestem wstrząśnięty i zmieszany :D Dam rade chodź przyda mi się wasza pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 zawsze możecie zagrać przez OpenRPG :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Czytając tą kartę jestem wstrząśnięty i zmieszany :D Dałem ci dla równowagi parę abilitek, nie narzekaj. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Jestem ciekaw czym se to będę pisał :P chyba w paincie bo nie mam drukarki :P Zaraz pójdę wydrukować to do sąsiada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie lepiej jest zrobić karty w wersji elektronicznej? Aby mistrz miał do nich pełny dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie lepiej jest zrobić karty w wersji elektronicznej? Aby mistrz miał do nich pełny dostęp. Odpowiedź: Mam linuxa. A na niego znalazłem jeden jedyny program do kart postaci który był w javie i nie działał. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A sam kiedyś pisałeś o rysowaniu kart w Gimp... Poza tym, nie mogłeś sobie narysować na podstawie wzorca z jakiegoś PDFa z kartą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A sam kiedyś pisałeś o rysowaniu kart w Gimp... Poza tym, nie mogłeś sobie narysować na podstawie wzorca z jakiegoś PDFa z kartą? A jak niby teraz zrobiłem te karty? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 To kiedy zaczynamy? Będę musiał pisać w paincie ewentualnie markerem na monitorze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 To kiedy zaczynamy? Będę musiał pisać w paincie ewentualnie markerem na monitorze :D O 19.00 . Dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 a może podasz sesje na ircu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No a ty gdzie chciałeś? Cały czas mówimy o IRCu :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 chodziło mi o nazwe i hasło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 chodziło mi o nazwe i hasło... Jaka nazwa i hasło O_o. Siedzimy na kanale #haruhi, w irc.ircnet.pl. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 ponad 2h gry! uff fajnie się grało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Sorry za doubleposta, ale "meczyk" został rozegrany. A oto hardkorowa końcówka. :P dziadekkleofas Idziecie, dochodzicie do wieży. Wieża jest wysoka, okazała, w stylu gotyckim. * Maxeus brnie dalej ("nie jestem miêczakiem") dziadekkleofas Wokół pełno owiec Maxeus £a³ Maxeus Owce Maxeus Jakie milusie * Kerling chce troche we³ny Maxeus Keringu Maxeus Na we³nê jeszcze przyjdzie pora Lanselot który pierwszy idzie sie zabawiæ? Kerling ... Maxeus Musimy dostaæ siê do wie¿y * Lanselot szuka wejœcia dziadekkleofas W wieży pojawiają się magiczne drzwi * Maxeus mu pomaga Wirt hmm ten emot byl tepy.. a ty Maxeus nie czytasz mu w myslach Wirt ten o welnie Kerling Wchodzimy od frontu? dziadekkleofas wychodzi z nich piękna dziewczyna, w białej sukni Lanselot nie dziadekkleofas 'Witajcie, przybysze" Kerling To zasadzka Lanselot wooow Maxeus Witaj * Kerling atakuj¹ j¹ lanc¹ Lanselot Witaj niewiasto Maxeus Kerlingu! Lanselot NIEE! Maxeus Trochê kultury! :/ * Lanselot ³apie jego lance * Kerling zatzymuje siê dziadekkleofas Niewiasta dotyka Keringa, natychmiast wypelnia go dobrem dziadekkleofas "Tu jest tylko pokoj, nie ma wojen" * Kerling dziwnie siê czujê Maxeus Karlinga? Dobrem? To nirmo¿loiwe Maxeus Nie ma wojen? Lanselot to znaczy? Maxeus To czemu gobliny z tej wie¿y okrad³y bezdomnego? Kerling Królewno, oddawaj wisiorek dziadekkleofas "Nie, w poblizy wiezy 100 owiec nie ma" Lanselot wierza 100 owiec? o mój borze Kerling Czy¿by owce zmienia³ys siê w gobliny? dziadekkleofas "Jakie gobliny, czyżbym o czymś nie wiedziała?" Lanselot Maxeus co ¿eœ za wierzê zobaczy³?>??? Maxeus Ciekawa teoria Maxeus No... Maxeus wie¿e no... Maxeus kazaliscie mi szukac wiezy Maxeus to znalaz³em wie¿e * Lanselot ude¿a siê lekko w g³owe otwart¹ d³oni¹ dziadekkleofas "Tu w poblizu nie ma zadnej wiezy, w tym lesie jestem tylko ja" Kerling Jak mo¿na by³o owiec nie zauwa¿yæ? Lanselot ch³opaki mo¿emy na s³ówko? Kerling A ta za twoimi plecami? Maxeus Jak¿esz nie ma? :/ Lanselot chodzcie no tu Maxeus To¿ to widzê Lanselot musze wam cos powiedziec Maxeus Dibrze * Kerling slucha * Maxeus podchodzi do Lanselota * Lanselot odchodzi kilka kroków * Kerling idzie za nim * Lanselot szepcze Lanselot ch³opaki skoro to jedyna wierza Kerling to? Lanselot a to jest jedyna osoba Maxeus to? Lanselot to musi byæ mag Maxeus hm... Lanselot zamieni³ gobliny w owce i siebie w niewiaste Maxeus Mo¿liwe Lanselot to by siê zgadza³o Kerling Mog³em mu waln¹æ z lancy! Maxeus Wiem, jak to sprawdziæ Lanselot atakujemy? Maxeus no Maxeus zaatakujmy Kerling owce! Kerling zabijmy owce Maxeus jeœli to mag, zacznie sie bronic * Lanselot podchodzi do niewiasty * Kerling atakuje jedn¹ z owiec * Lanselot atakuje niewiaste lancem Kerling *rzut???* * Maxeus stoi z boku i przglada sie dziadekkleofas chcecie naprawde? dziadekkleofas ok Wirt coz za honorowy palladyn! AH nie ma to jak zaatakowac piekna niewiaste! Wirt czysty heroizm! Kerling atakuje owce dziadekkleofas 1d6+0 dziadekkleofas 2+0 = 2, lancelot atakuje niewiaste Kerling zegnaj lanselocie! Lanselot nieeeeeee! dziadekkleofas ale dziwna sila odepchnela dziadekkleofas go Lanselot aaaaaaaaaaaa * Maxeus odpada szeczeka z wrazenia dziadekkleofas Lancelot zobaczyl ze jej sie nic nie stalo dziadekkleofas Owce zas pedza w strone bohaterow * Maxeus chwyta za lance * Lanselot wstaje dziadekkleofas dopadly was, rozszarpuja wam konczyny Wirt hardcorowe owce atakuja xDD (sry nie wytrzymalem ) dziadekkleofas rozrywaja brzuchy * Maxeus broni sie * Lanselot próbije siê uwolniæ Maxeus chce rzut! dziadekkleofas i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 He he, to było dobre xD Tylko pognieciony umysł dziadka mógł takie coś wymyślić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirt Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Przygladalem sie temu z boku xD miejscami naprawde nie moglem wytrzymac... Heroiczny palladyn zabijajacy niewnna niewiaste! czytajacy w myslach elf! pol elf ktory ma "dwururke" TAK! TO BYLO TO GENIALNY KLIMAT! XD po moim wytykaniu bledow kazdemu :P nawet gieemowi... pod koniec bylo calkiem niezle :P czekam na drugiego eventa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Pamiętam, jak kiedyś bawiliśmy się w coś takiego na czacie (bodaj z Tymonem i pietrusem, ale głowy nie dam). Zabawa zabawą, ale takie "jajcarskie" sesje są na dłuższą metę nudne. Myślałem, że tutaj poprowadzicie normalne, klimatyczne fantasy i że może sam później dołącze, ale wy robicie kolejny pastiż. A fe! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Pamiętam, jak kiedyś bawiliśmy się w coś takiego na czacie (bodaj z Tymonem i pietrusem, ale głowy nie dam). Zabawa zabawą, ale takie "jajcarskie" sesje są na dłuższą metę nudne. Myślałem, że tutaj poprowadzicie normalne, klimatyczne fantasy i że może sam później dołącze, ale wy robicie kolejny pastiż. A fe! :PA to nie byłem czasem ja z pietrusem, a Ty mistrzowałeś? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Eno, kiedy będą zapisy na kolejną sesję xD ? Przypomniało mi się aż, jak grałem sesję jako drownka i mój kochanek okazał się mordercą wioski, którego miałem znaleźć :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Myślałem, że tutaj poprowadzicie normalne, klimatyczne fantasy i że może sam później dołącze, ale wy robicie kolejny pastiż. Z założenia miało być normalnie, ale sprawy potoczyły się nie po myśli i musiałem to zakończyć jakoś. Zresztą klimat poleciał na pysk już kiedy wyszliśmy z wioski. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A to nie byłem czasem ja z pietrusem, a Ty mistrzowałeś? ;pChyba masz rację. :D Przypomina mi się jakiś quest ze zdobyciem PITa w Urzędzie Skarbowym. :) grałem sesję jako drownka"Drownka" to jest jakaś "utopiona"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No, drownka czy jak tam się zwała xD . Dark Elf płci żeńskiej - może tak jest prościej XD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Obstawiał bym "Drowkę", ale nie jestem pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Jasne, że "drowka" a nie "drownka" ;] A w klimatyczną sesję fantasy to bym se pograł, oj pograł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi