piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dzisiaj zrobiłem drugą wersje mojej gry The labirental >>Pobierz<< Pobierajcie i oceniajcie.Jeśli źle zrobiłem zakładając nowy temat na drugą wersje to ten temat zamknijcie a ja napisze to w poprzednim temacie.Aha kody do gry są w pliku readme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 zabugowany pacman z brzydką grafiką - niestety. kolizje nawalają, przeciwnicy nie mają ai, ehh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ale ta wersja jest troche lepsza od poprzedniej.Poprawiłem pare błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 ale dalej jest słaba, btw ja tam nie widzę wielkiej różnicy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Proponowałbym dalej kontynuować tamten temat tylko że robiłbyś aktualizacje. Btw. Tak jak napisała Mała Ryba: Co ty tam dodałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 sytuacja niczym u microsoftu ;P poprawił niektóre bugi, ale i dodał nowe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Jakie są nowe bugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Niewątpliwym plusem tej gry jest to, że zajmuje mało miejsca i spokojnie wejdzie na dyskietkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Hejka! Mógłbyś mi na adres albusik@gmail.com przesłać kodu gm do tej gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Hejka! Mógłbyś mi na adres albusik@gmail.com przesłać kodu gm do tej gierki?heh po co ci kod? Moim zdaniem autorzy nie powinni dawać kodów źródłowych swoich gier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Hejka! Mógłbyś nie żebrać od każdego kodu gm? xDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 @Albusik: Nikt nikomu raczej nie daje kodu źródłowego gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ciężko się w to gra. Strasznie źle zrobione są kolizje - niewiadomo jak chodzić. Grafika... taka sobie. Muzyki i dźwięków brak. Tak więc oceniam ogólnie na 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak chodzić?Normalnie, strzałkami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Miałem na myśli kolizje, nie sterowanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Kolizje zrobiłem takim skryptem: speed=0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Hejka! Mógłbyś nie żebrać od każdego kodu gm? xDDDDDDDDDDDDDDDD Najpierw wyżebruje a potem sprzedaje na allegro.pl ( see you! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Kto wyżebruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 http://www.marekhp.boo.pl/bug.jpg zobacz cozrobilem z przeciwnikiem :P zrownalem go ze sciana... Co to gry ;] male roznice od poprzedniej wersji, wciaz nie ma dzwieku, wciaz wolno sie starsznie chodzi, mozna troche wejsc w sciane blokuje sie nieraz, przyluz sie i jak juz naprawde uznasz ze gra jest dobra wtedy dasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Heh nie wiem jak Ty to zrobiłeś co widać na tym screenie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Hmmmm...kontynuowanie tego projektu, którym jest labriental (czy jakoś tak :) ) nie ma (wg mnie) sensu. Przynajmniej w tej postaci (zmień grę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Już sie zabieram za następną wersje gry (v0.3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Już sie zabieram za następną wersje gry (v0.3). Khy, khy. What? Ale naprawdę-napisz kod od początku, zmień koncepcję gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Jak bym zrobił od początku to by była inna gra :P .A ja chce kontynuować ten projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 A i jak sie ekran przesowa to tak za blisko trzeba byc ;/ zeby sie przesunal... moglby wczesniej sie przesowac (lepsza widocznosc) no i te kolizje :|eh naporawde wrzuc ja wtedy jak ja naprawde SKONCZYSZ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ale co jest złe z tymi kolizjami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ostatnio zacząłem tworzyć klona gry piotrexa1995 z tym że, zamierzam otworzyć kod :) Tutaj macie binarkę: https://gmclan.org/up1072_4_XborientAl_bin.html :) Kod jak skończę ;) (Oczywiście Wszystko wymaga w tej grze dopracowania ;P) Na razie gra dość słabo przypomina jego grę, lecz mam nadzieję że z czasem się to zmieni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 @Albusik: Nikt nikomu raczej nie daje kodu źródłowego gry :D @piotrex1995: wiem ale mi sa potrzebne kody z niektorych gier:)zeby sie nauczyc a do black... @blackmaul: DOPIERO 2 GIER CHCIAŁEM KOD A TY ODRAZU KRZYCZYSZ ZE MOGLBYM NIE ZEBRAC??? :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Nauczyć to można sie z kursów, artów na gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Nauczyć to można sie z kursów, artów na gmclan niewszystko jest w kursach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi