tommar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Witam Mam taki oto problem w mojej grze a mianowicie - pierwszy level gdy trace wszystkie zycia automatycznie przechodzi do drugiego levelu zamiast do tabeli wynikow. Jak i gdzie to naprawic? Pozdrwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 skoro przechodzi do następnego poziomu to sprawdź dokładnie zdarzenie, musiałeś gdzieś przypadkiem dać kod lub klocek przechodzenia do drugiego poziomu. tabelę wyników robisz w osobnym roomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Tak score jest jako osobny pokoj. No właśnie sprawdzałem wszystko i nie mogę znaleźć błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 poszukaj wszystkich akcji room_goto(xxx) albo room_goto_next() i będziesz wiedział. Ciężko podpowiedzieć bez kawałków kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi