piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dzisiaj zrobiłem moją pierwszą mini gierke.W tej grze musimy przejść 5 rund, wchodząc na niebeiskie gwiazdki.Można stan gry zapisywać do pliku wciskając przycisk "S".W grze można też wpisywać kody, ale kody podam wam kiedy indziej.Niestetyw tej wersi gry nie ma jeszcze dźwięku, ale postaram sie żey w następnej wersji go nie zabrakło. >>Pobierz<< Pamiętajcie jednak że to moja pierwsza gra.I tylko sie nie śmiać z grafiki :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Pamiętajcie jednak że to moja pierwsza gra.I tylko sie nie śmiać z grafiki smile.gif . Juz Ci mowilem kiedys :D ze skoro uwazasz ze grafika jest slaba to popracuj nad nia i wtedy gre wypusc :D Ocena Gry: No grafika nie zachwyca :) Moglbys zrobic ze po wcisnieciu spacji predkosc sie zwieksza :) I ostatnio troche sie zrobilem wymagajacy :D i w ogole wytykam wszystkim :P No ale moglbys zrobic tak, ze postac przyspiesza plynnie :), patrzy sie w kierunku w ktorym idziemy, no i bardziej urozmaicona ta gierka mogla by byc :) ale jest dobrze! Mam nadzieje ze to co powiedzialem dodasz w 2 wersji! :) (oczywiscie w 2 wersji postaraj sie nad grafika:) Jak dla mnie ocena ogolna za gre 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ok, w drugiej wersji gra będzie gitunio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Mało orginalny pomysł, postać się nie obraca i za wolno chodzi, po zabiciu gra się dlej z minusowymi życiami. Ale skoro to twoje pierwsze dzieło i do tego jescze nie dokończone to nie jest źle. (jeśli to beta a nie demo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Poprostu brakuje w tej grze czegos czego w zwyklym labiryncie nie ma :) jakis bonus co cos Ci robi xD jakas mutacja no nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Postaram sie żeby w następnej wersji nie zabrakło w grze tego o czym tu piszecie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 "Postaram sie żeby w następnej wersji nie zabrakło w grze tego o czym tu piszecie ;p Ok, w drugiej wersji gra będzie gitunio xD Niestetyw tej wersi gry nie ma jeszcze dźwięku, ale postaram sie żey w następnej wersji go nie zabrakło." Chmmmmmmmmmmmmmm..... A kiedy ta super bajerancka(jak zapewniasz) wersja wyjdzie? p.s=Dlaczego tylk0o moja pierwsza gra alfa 3356 była tak krytykowana jak jest 100 razy lepsza od tych innych pierwszych gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Kiedy wyjdzie?Napewno wyjdzie tylko nie wiem kiedy skończe.Ale zapewniam że poprawie te błedy i poprawie grafe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Mnie jeszcze się nie podoba łączenie ścian w labiryncie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Chodzi o to że krzywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Że pomiędzy nimi są takie szczeliny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Hmm poprawie to.Na mojej liście co mam poprawić w grze jest 8 rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Zauwałżonę blendy : Piełwszy : Dłaczego jak przegłam tło mi się dłalej łodejmują żłycia? Długi : Dłaczego w łundzie długiej nie młogę na stłałcie iść na dół ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Dłaczego w łundzie długiej nie młogę na stłałcie iść na dół ? Właśnie nie wiem jak to naprawić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 http://gamemaker.nl/tutorials/maze.zip - sciągnij i poczytaj. Tu jest wszsytko opisane co mogło by przydać ci się w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ale to jest do GM 6.x :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Masakra! Gra do kitu (ale i tak gorsza od Kibice VS Policja) Gdy ginę, nie ginę. Ocena 3/10 PS. Pracuj dalej i nie poddawaj się :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ok skończyłem drugą wersje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi