exide Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Hej mam 4 muzyczki jak zrobić aby działało to tak 2 pierwsze są tylko wtedy gdy gracz nie atakuje lub nie jest atakowany dwie ostatnie gdy gracz jest atakowany lub sam atakuje. Zawsze według kolejności track0 potem track1 w przypadku 2 tak samo track2 potem track4. i żeby to się odtwarzało cały czas a gdy zmieni status na w bitwie to wtedy będzie cały czas grać zestaw nr2. używam GameMaker Studio 2 Trial Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2018 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Muzyczka to krótki dźwięk, czy dlugi utwór audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exide Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 17sekund każda nie tylko z muzyką mam problem to samo z odgłosem silnika gdy zaczyna lot ma być loop snd_engine_idle ale jak zwalnia ma być snd_engine_end nie wiem jak te dźwięki używać prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi