mr_woozie Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Da się aby gra zrobina w Game Makerze chodziła na komórce? oczywiście bez symbiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 G-Java: http://www.g-java.com/ Przerabia pliki gm6 na Javę. Może na komórce też pójdzie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 no może...ale nie wiem jak pobrać z tej strony bo z angielskim to ja średnio stoję...to jest płatne bo na samym dole pisze cos 5$,10$... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 http://www.g-java.com/?p=download&id=d...&category=1 Mówiłem żebyś się uczył Englisza =P Nie polecam na razie używania G-javy. Dość mało rozbudowany, problemy z kolizją, konieczność używania zmiennych globalny (chyba dobrze pamiętam?). Niewygodne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 to jest płatne bo na samym dole pisze cos 5$,10$... Chyba nie trzeba znać dobrze angielskiego żeby przetłumaczyć "Donation", bowiem automatycznie kojarzy się z dotacją. I pisze po za tym jest że to 100% Freeware. Wagarowałeś na lekcjach angielskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 nie...ale jak to pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 nie...ale jak to pobrać?Jak ja kocham takie teksty (~.~") Może kliknąć na link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 W sumie i tak pościągane. Błąd i koniec. Trzeba by to im zgłosić albo poczekać aż sami wrzucą plik na inny serwer :) EDIT Fajnie że komuś się chciało poszukać ^_^! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beder Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Na ich forum są inne serwery, skąd można to ściągnąć: http://www.g-java.com/forums/index.php?showtopic=1490 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Nie da się zrobić gry w GM chodzącej na komórce i nawet G-Java nie pomoże, ponieważ konwertuje tylko do zwykłej javy, a tu w większości przypadków trzeba Javy ME (Mobile Edition). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 ZAJE**** TEN PROGRAM! Tylko że nie moge ściągnąć! ===================================================== Warn za złamanie 4. punktu regulaminu. Patrysław Co to ma znaczyć! Nie przeklnołem! I teraz zakodowałem! chce unwarna! To ja powiem jeszcze że złamałeś teraz punkt 1. =) Poza tym, przeczytałeś w ogóle co pisze w tym punkcie? Tymon Co ty Tymon sobie robisz? Z mojego posta chat! Nie możesz mi PW czy nowego posta napisać? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jeżeli nie umiecie ściągać to : a) klikamy na to : http://www.rocketsoft.gm-school.uni.cc/upl..._1_0_5_beta.exe b ) Klikamy zapisz c) Czekamy aż się ściągninie. d) Tak, to już wszystko ! e) Hura, mam g-jave ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 G-java or GMjava is 100% freeware. Ten program jest 100% darmowy. hehe. Tamto 15$ czy coś tam to tylko składanie datek, nic takiego :P Przecież już ktoś o tym wspomniał! Zanim walniesz nikomu niepotrzebnego posta, to zastanów się trochę i poczytaj temat, w którym piszesz. Następnym razem będzie warn. Patrysław Nie, plz! Ja już tak nie będę :(((((((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 STOP TIBII! Tibia, a uzależnienia - wikipedia Tibia - śmiertelne zagrożenie - Dyskusja Wikipedii Tibia - działa jak narkotyk (www.maciek.yoyo.pl) QUOTE Pewnego razu nastolatek z Wrocławia pobił krzesłem własną matkę, dlatego że wyłączyła mu komputer i przez to bohater gry zginął. Za to w chinach młoda chinka zmarła z wycieńczenia przed monitorem lub też chłopak w Kanadzie pobił kolegę, dlatego że zabrał mu wirtualny przedmiot. Nie wpadnij w nałóg Tibii! Wesprzyj akcję! --------------------------- Kryniak CMS: 0,01% [|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] Tibia jest super! Nie znasz sie, sam robie OTS :D PS: Grałem w twoja gra z 4 konkursu GMclan (taki wyścig) Słaaabiutka :D CO DO TEMATU: Nom, teraz download działa :D ale pukntu b nie rozumiem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Powiem tylko że To nie jest chat, tylko forum. IMO temat do zamknięcia... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jak się rozwinął temat sygnatury Kryniaka to ja coś dopowiem: idąc twoim tokiem rozumowania, trzeba by było zdelegalizować wszystko co uzależnia, czyli po kolei - alkohol, papierosy, a także komputery (w końcu też są uzależnienia od komputera). Poza tym, kierujesz się pojedynczym przypadkiem, że ktoś przyładował komuś krzesłem przez Tibię. Nie zrównuj jednego przypadku z milionem graczy. A mówię to jako ktoś, kto nie lubii Tibii :P . Poprostu, uszanuj decyzję innych ludzi, a nie próbuj na siłę ograniczać ich, chociaż sądząc po twoim avatarze, masz ideologie ograniczania bardzo wielu rzeczy... To, że niektórzy nie mają umiaru w tym co robią, to całkiem normalna rzecz i nie zdaża się to tylko przy Tibii. Jeżeli ty możesz mi powiedzieć Stop Tibii, dając takie argumenty, to ja tymi samymi argumentami mogę ci powiedzieć Stop Komputerom - i co ty na to? Apropos tematu: G-Javy nie opłaca się ściągać, póki nie będzie finalnej wersji, bo obecna jest nic nie warta, chociaż, program się ciekawie zapowiada, ponieważ daje możliwość gry w GMowe twory na różnych platformach, jak - Linux, Mac OS, HP-UX, AIX, BeOS itd. :P A morał z tego taki - jak wyjdzie finalna G-Java, konwertujcie w niej swoje gierki, żeby Marmot mógł w nie pograć :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Wiec moze pietrus i marmot uzyja Winex (sry jesli nazwe pomylilem) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Qrde, występuje jakiś błąd podczas ladowania tego programu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A masz wgraną Javę -_- ? Poza tym, musisz mieć jeszcze kilka DLLi, podawałem do nich linki w innym temacie o G-Java na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Uprzedze pytania: http://www.java.com/en/download/index.jsp - jave mozna sciagnac stad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Wiec moze pietrus i marmot uzyja Winex (sry jesli nazwe pomylilem) :Pale znacznie wygodniej by było grać z marszu niż bawić się w konfigurowanie itd. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dałeś w innym temacie? daj link plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Nie wiem, ale czy aż taką trudnością jest wpisanie w forumowej wyszukiwarce hasła g-java? Znalazłem to w minutę nie całą: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1974&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 LOL, ale ten program wciąrz nie działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A wyskakuje ci jakiś błąd? Nie jesteśmy jasnowidzami, jak wyskakuje to powiedz jaki. Jak nie, to zalecałbym przelecenie systemu antywirusem i jakimś anty-spyware i dopiero potem się bawić w odpalenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 robilem to, zaraz po downloadzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Daj może screena. A pojawia się coś konkretnego czy poprostu się nie odpala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi