Luki251 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Chcę zrobić grę podobną do worms 2.Jak zrobić np.żeby jak z bazułki będę strzelał to żeby nie leciał pocisk prosto tylko żeby opoadał po jakimś czasie i też chcę zrobić siłę wyrzucenia np.granatu albo pocisku od bazułki.Chcę też zrobić jak w wormsach2 dużo robali i żeby każdym pokolei szedło sterować i żeby jak zlikwiduje się np. wszystki zielonych to żeby drużyna niebieskich wygrała (i na odwrót).Po prostu chcę żeby wszystko było dokładnie jak w wormsach 2 tylko żeby były inne bronie(bronie to ja sam so zrobie) B) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały_wilk Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Temat moim zdaniem powinien się nazywać "Kto zrobi mi w 90 % grę będącą klonem Wormsów"...Jeżeli nadal chcesz coś takiego robić to przeszukuj forum a znajdziesz odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Potrafisz coś wogóle w GM? Czy chcesz zeby ktos wykonałgrę za ciebie? @biały: Dokładnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Łuki zrób jak mówi Biały Wilk: przeszukaj forum. Poczytaj kursy i popróbuj coś sam. Jeśli bedziesz wytrwały to nauczysz się dobrze obsługiwać Gm'a i sam będziesz mógł zrobić to o co prosisz. Bo to o co prosisz to praktycznie zrobienie całej gry za Ciebie, a tego raczej nikt nie zrobi. Temat jak sądzę będzie zamknięty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Chcesz żeby za Ciebie zrobić praktycznie całą grę... Zastanów się, zanim napiszesz posta tego rodzaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Twoje problemy są niczym. Prawdziwe kłopoty będą dopiero przy interakcji pocisków z otoczeniem i będziesz zmuszony użyć surface =p Moja rada: odpuść sobie robale i najpierw naucz się GMa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 wcale nie musi uzywac surfacow maialem taki przyklad worms lib costam gdzie nie bylo s#urfaca @luki: a z ta bazuka pobaw sie w direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki251 Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Przeszukałem już całe forum i jakoś nic nie znalazłem. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 To poszukaj na oficjalnym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Na tym też jest. Podobny temat był jakiś miesiąc temu, wystarczy się przyłożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ale wydaję mi się że na ofcjalnym szybciej znajdzie o ile zna angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi