Albusik Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Tak jak mówiłem wcześniej w opisie tematu, jak zrobić tak aby gracz widział tylko kawałek planszy (na którym się znajduje) a nie całą plansze? Podobno jest jakiś tam "views" ale ja nie wiem gdzie i jak? Pozdro i licze na waszą pomoc! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Użyj opcji Szukaj. Na razie ci się upiecze, boś tu nowy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Właściwości rooma>Views>Object to follow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Że jak? Wchodze w "Rooms" i w "Room0" i widze "objects", "settings" i "backgrounds" a niektórzy mówią że tam później jakiś "views" czy cóś? Ja mam tylko coś takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e64b41055ca43a6.html ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Właściwości rooma>Views> tutaj zaznaczasz opcje Enable the use of views i zaznacz jeszcze Visible whern room starts i wybierasz poniżej objekt których chodzimy/gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ale chodzi o to że ja nie mam żadnego views tylko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e64b41055ca43a6.html ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Jakbyś użył Szukania, to byś się dowiedział, że musisz w opcjach GMa zaznaczyć opcję "Enable Advanced Mode". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A gdzie one są? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Advanced Mode w menu File jak nadal nie widzisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Na samej górze programu masz coś takiego File i znajdź Advanced Mode i teraz klinkij na właściwości rooma i views i zrób to co napisałem w poprzednim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 File -> Advanced Mode. Następnym razem za takie pytania będzie warn. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi