I am Lord Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Temat tury: Czołgi Gra z czołgami w roli głównej np. remake gry z pegazusa, jakaś gra balistyczna Uwaga! tura trwa 24h przedłużona do 48h Data rozpoczęcia: 04.21.2017 20:20 Data zakończenia: 04.23.2017 20:20 Lista gier: Nowe: Black Mesa Aurion: Legacy of the Kori-Odan The Interactive Adventures of Dog Mendonça and Pizza Boy Jotun The Journey Down 1 + 2 Bundle Legends of Eisenwald Mini Ninjas [ Klucz dzięki użytkownikowi Chuckek ] Stare: Sid Meier's Civilization III Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition Attractio Warhammer 40,000: Eternal Crusade Husk Steamworld Heist Car Mechanic Simulator 2015 Out of the Park Baseball 17 - 1 klucz Out of the Park Baseball 17 - 2 klucz Train Simulator 2016 The Secret World Oniken Punch Club Home Nuclear Dawn 10 Second Ninja Another Perspective Death Ray Manta Detective Case and Clown Bot in: Murder in The Hotel Lisbon Savant - Ascent Spoiler Alert Collector's Edition Stealth Bastard Deluxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 No to startujemy :) Z czołgami w roli głównej można sporo zrobić poza klasyczną strzelanką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Fajny temat. Powodzenia! Może znajdę godzinkę żeby coś sklepać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zawsze możemy przedłużyć, chcecie jednak te 48h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zawsze możemy przedłużyć, chcecie jednak te 48h? Ja mogę chcieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 No to przedłużamy, zawsze to jedna osoba więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 TvA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Podoba mi się, spoko graficzka i ładne animacje, masz jeszcze jeden dzień, może chcesz dopracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Podoba mi się, spoko graficzka i ładne animacje, masz jeszcze jeden dzień, może chcesz dopracować? Jutro będę zajęty cały (dosłownie!) dzień, więc niestety to jest ostateczna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Można poprosić o +30 min? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Oddaję pracę nie dokończoną ponieważ robię ją dalej na Ludum Dare! https://drive.google.com/open?id=0B0a4uKpZB...bjFTeHhhNEwtN2c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Sorry, że po czasie trochę, ale chciałem dopiąć żeby dało się trochę pograć. Wiele rzeczy bym poprawił jakbym miał czas, wiele rzeczy trzeba było uciąć. Mogło być z tego coś dobrego, ale taki potworek i tak mnie cieszy :) Następnym razem zmuszę się żeby zrobić gameplay a później grafikę, bo większość pracy to jakieś bzdurki, efekty itp. TUTAJ GRA: PANZER ANNIHILATION Edit: powaliły mi się linki i dałem gierki z poprzedniej ligi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotekhh Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Sorry, że po czasie trochę, ale chciałem dopiąć żeby dało się trochę pograć. Wiele rzeczy bym poprawił jakbym miał czas, wiele rzeczy trzeba było uciąć. Mogło być z tego coś dobrego, ale taki potworek i tak mnie cieszy :) Następnym razem zmuszę się żeby zrobić gameplay a później grafikę, bo większość pracy to jakieś bzdurki, efekty itp. TUTAJ GRA: PANZER ANNIHILATION Edit: powaliły mi się linki i dałem gierki z poprzedniej ligi xD Twoja Giera jest naprawdę spoko i miło mi się w nią grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Tak mi też się fajnie grało. Może to doszlifuj lekko? Lepiej zbalansować, dodać jakiś edytor mapek czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Tak mi też się fajnie grało. Może to doszlifuj lekko? Lepiej zbalansować, dodać jakiś edytor mapek czy coś. Miło czytać że fajnie się grało :) Niestety już nie ruszę tej gierki, bo mam straszny bajzel w kodzie przez pośpiech i już nie wiem gdzie co się dzieje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi