tmklpa Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Chciałbym zrobić program ale niewiem jak zrobić ten cały panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" ;) Jaki panel? Może napiszesz coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 no to na czym sie wszystko dzieje to szre wiesz już :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 pisz wyraźnie. To forum a nie gadu-gadu! a w jakim programie chcesz napisać to? EDIT: No teraz o wiele lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 własnie nie wiem a w jakim było by najprosciej <_< a w czym był robiony program tablice rejestracyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Chodzi o program Valemora? O ile pamiętam, był pisany w Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 chyba max żartujesz... Kumpluje się z Valdemorem i kiedy pomagał mi reklamować mój program to powiedział mi że tablice też są napisane w Game Makerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 i ja tż chciałbym zrobić w gm'ie tylko niewiem jak zrobić to szre całe te okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 a ty w ogóle umiesz game maker'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 no nawet ale prosze powedzcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Hmm zeby cokolwiek zrobic to poczytal o Delphi itp itd bo tego nie da sie wyjasnic mozna Ci tylko dac gotowca z ktorym nic nie bedziesz umial zrobic bez podstawowej wiedzy... ---- Hej dajcie linka do tego programu Valemora (te tablice) Z gory dziek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 no nawet ale prosze powedzcie mi Jakbyś miał bogatszą wiedzę o gm'ie to byś się tak głupio nie pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 http://www.idg.pl/ftp/pc_9807/Tablice.reje...ne.1.1..pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 a tak w ogole to co to ma byc za program ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmklpa Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 nie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 lol heh no ok :) wiec proponuje proponuje pouczyc sie troche o GM pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ten program mam nadzieje że będzie robiony w Delphi albo GM z dll'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 -_- Na stronie jest przecież przykład Dawidsa (a może Pata? Kto ich odróżni =D) pokazujący, jak łatwo można zrobić takie menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Raczej na pewno nie bedzie to takie latwe jak przy delphi czy jakims Visualu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 umiesz game maker'a a w jakim programie chcesz napisać to? kolejne kfiatki forumowe xD imo temat do wyrzucenia, koles albo robi sobie z was malo smieszny zart, a wy sie nabieracie, albo poprostu jest tak glupi, ze nie warto odpowiadac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 chodź pisałem posta wcześniej niestety muszę się zgodzić z Rybką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Jeśli temat nie znormalnieje (czyt. offtop się zakończy, a tmklpa sprecyzuje o co mu chodzi, albo zamilknie), to zamknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 zeby zrobic ten caly panel musisz miec odpowiedznia grafike i rozmieszczenie na planszy (czyt. to szare:D) czyli dodajesz room. sprecyzuj to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi