karski1 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witajcie Czy ktoś mógłby mi napisać, w jakich technologiach jest napisana ta strona? Dodam, że chcę stworzyć podobną dla wujka prowadzącego zbliżoną działalność i czy osoba bez doświadczenia jest w stanie coś takiego sama zrobić? Dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Technologia nie ma już za dużo znaczenia, bo można to napisać w najszystszym połączeniu HTML4 z JavaScript albo posilić się jakimiś frameworkiem. natomiast jeżeli chodzi o resztę pytania czyli: czy osoba bez doświadczenia jest w stanie coś takiego sama zrobić?. Odpowiedź brzmi nie. Bo to jest właśnie doświadczenie potrzebne nie tylko w napisaniu takiej strony ale również w jej designie. Dlatego z takimi projektami często jest tak że prosi się kogoś znajomego albo studenta żeby zrobił za 200zł a potem zwraca się do agencji reklamowej aby wykonała to poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Mnie najbardziej zaintrygowało "dla wujka prowadzącego zbliżoną działalność" Wujek prowadzi forum dla użytkowników Game Makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Mnie najbardziej zaintrygowało "dla wujka prowadzącego zbliżoną działalność" Wujek prowadzi forum dla użytkowników Game Makera? Jest link w pierwszym poście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lutego 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Naciskasz ctrl+u i masz źródło strony. Do tego nagłówki odpowiedzi. I wtedy wiesz: - jQuery - PHP - server Nginx (url rewrites) Jeśli chcesz szybko robić dobrze wyglądające strony, polecam jakiś framework CSS, np. Boostrap albo Foundation, mają też darmowe tematy, które szybko odróżnią te strony od defaultowego wyglądu, a za grosze mozna kupić naprawdę fajne designy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi