pablo1517 Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Odpicować klienta? - tzn xD? A co do rad to raczej hm... jedyny problem jaki narazie widze to rekonfiguracja klawiszy. Pozatym na boku potajemnie pracuje nad kolejnym Marianem i znów z netplayem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Pozatym na boku potajemnie pracuje nad kolejnym Marianem i znów z netplayem xD Miałem okazję testować ;). Fajna gra, miejscami bardziej rozbudowana od Brawla. Ale ja bym radził wpierw skończyć jedno a potem harować nad tamtym. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Dla mnie to Pablo tą grą stworzył bardzo dobry silnik multiplayer. możesz tą grę robić dalej albo ją przerobić na fajną strzelarkę ala soldat. np mario z brońmi i krwią ^^ Taki porządny Deatchmach Głoch...:P. mi się gra bardzo podoba , lecz w niej nie ma celu, który by się bardzo przydał :) Pimp my client :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiritMan Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jak wejść na serva ? Próbuje ciągle wejść i piszE : Nie udało się nawiązać połączenia :/ Niech ktoś stworzy serv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Niech ktoś stworzy serv. A sam sobie nie możesz takowego stworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 nie musi tworzyć... wystarczy że ściągnie i odpali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 na fajną strzelarkę ala soldat. np mario z brońmi i krwią ^^ Taki porządny Deatchmach Głoch.... Co w z tym soldatem, strzelanki to nie jest jedyny rodzaj gry przez multi, po za tym mario z krwią dennie by wyglądao, sądze że pablo wymyśli coś bardziej orginalnego. Chętnie bym zaprojektował jakiś level. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Co w z tym soldatem, strzelanki to nie jest jedyny rodzaj gry przez multi, po za tym mario z krwią dennie by wyglądao, sądze że pablo wymyśli coś bardziej orginalnego. Chętnie bym zaprojektował jakiś level. Skoro wszyscy chą pojektować levele to morze Poblo zrobi edytor albo da plik do obróbki/przeróbki w Game Makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Zróbcie serwer na hamachi, bo tez chce zagrać z wami :/ Mam wewnętrzne IP, po drodze do zewnętrznej sieci mam chyba dwa routery i pięć Acces Pointow xD @SpiritMan A może też masz wew. IP?!? LOOL... "Jak wejść na serwa"? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Sarver założony ( 84.10.101.227 ) Już wyłączony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Server do godziny 15: IP: mariobrawl.no-ip.org LINKI DO DOWNLOAD: Klient (najnowsza wersja!) nie aktualne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 serwy Micansera z Pieterusa poszły się kochać <_< A wo gule znalazłem buga na skakanie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 serwy Micansera z Pieterusa poszły się kochać dry.gif Ale grało się całkiem, całkiem :) A wo gule znalazłem buga na skakanie! tongue2.gif Nie zauważyłem byś coś oszukiwał nim ;P Na czym ten bug polega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 no że się strasznie wysoko skacze :P i sie go łatwo robi Ja chce serva z kimś! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 To mam w końcu postawić ten server? bo ostatnio jak stawiałem to pojedyncze osoby wchodziły i wychodziły nie grając... A to wysokie skakanie to nie błąd tylko moc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 A to wysokie skakanie to nie błąd tylko moc ;P No właśnie nie :P ono jest Jeszcze wyższe :P to mam w końcu postawić ten server? bo ostatnio jak stawiałem to pojedyncze osoby wchodziły i wychodziły nie grając... jak wchodziłem to był Pieter po czym zniknął i nic nie mogłem pisać. Ale możesz postawić ale jako normalne ip :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 pewnie skakanie na trampolinie... Server: IP: mariobrawl.no-ip.org (82.160.6.144) LINKI DO DOWNLOAD: Klient (najnowsza wersja!) troche pograliśmy i znów server offline :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 zapewne wcisniecie num0+num2 będąc w powietrzu, delikatny bug nie przeszkadzający w rozgrywce xD sam nie raz wykorzystuje xD EDIT: Sora ze tak puźno xD dopiero wstalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 EDIT: Sora ze tak puźno xD dopiero wstalem Ała! Roxisz, człowieku!!! xD Dzięki temu bugowi w MBO mamy już kolejny (tym razem sekretny) ruch...kto założy serwa? ;P Poza tym nie zauważyłem jakiejś wielkiej różnicy pomiędzy skokami Cekola... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Bo to pomaga dosłownie o 5-10 pixeli wyzej xD. Naprawde nie daje za wiele, przydaje sie tylko do wyskoczenia z tego miejsca kolo prawej armaty. na Edytor lvli nie liczcie bo u mnie są tilesety i nie bardzo wiem jak to zrobić xD. Jakims na serio zaufanym osobom moglbym poslac gre i wtedy by se robili lvle w roomach :P. A tak to nie wiem xD jak komus sie nudzi niech bierze painta i narysuje schematyczna mape, zrobi legende i mi da xD a ja zrobie level... xD lol PS: Bardzo chętnie przyjme jakieś ciekawe pomysły bo ostatnio z tym mam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 daj kilka obrazków to zorbie w paincie, bo mam kilka fajnych pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 obrazków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mój shemat. Troche kiepski ale z painta już więcej nie wyciągnę. Edit: Założy ktoś serwer bo ja mam wewnętrzne IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 lol, niektórych naprawdę zafascynowała ta gra :D Może weźmiesz kogoś z nich do pomocy, Pablo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja moge troche pomuc. Mam już nawet pomysły na nowych NPC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pomysły nie są ważne tylko kod... A powiesz mi po co NPC w tym Mario? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jest już jeden a mianowicie Kamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No dobra powiedzmy że masz "pomysły" a masz ich kod? bo pomysł może mieć każdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mi brakuje pomysłów. Oczywiście nie żebym za same pomysły zagłębiał kogoś w źródło mojej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi