pablo1517 Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Sorka chlopaki, narazie jestem na wyjezdzie i nie mam stalego dostepu do neta :/ jak wroce to sie tym zajme. Update grzeje juz dlugo miejsce na twardzielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jakaś wstępna data wyjścia ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Mam nowy blad: ERROR in action number 1 of Alarm Event for alarm 1 for object objLoader: Error in code at line 1: room_goto(global.nextRoom); at position 18: Unknown variable nextRoom EDIT: juz chyba nie wazne, bo serwer robiony byl do wersji starej wystepowal w nowej przy laczeniu do serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 MAM PYTANKO CZY DO TJ GRY RZEBA HAMAHI I CO TO JES BO MI NIECHCą SERVERY CHOZIC JAK WPISZE JAKIS :( :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Odpowiedź była wypowiadana 1000000e+100000000 razy: Jak nie masz zew IP to potrzebujesz hamachi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Migdy nie grałem w tą gre i nie chce mi się przeglądać 11 stron więc: kiedy bedzie server i czy można samemu stawiać serwer jak tak to moge postawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 serwer sam możesz postawić, jest taki specjalny plik na 1 stronie, przy kliencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Na jakiej wersji teraz gramy? wyszla ta nowa już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Niestety nowa jeszcze nie wyszła =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 www.mbo.orge.pl Zapraszam! Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 maxpayn fajnie że reklamujesz forum ;P nie mogę się nowej wersji doczekać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 MBO jest spoko gram se z Archariusem itp. :D Pablo1517 mam pomysł do MBO że jak kopniesz w jakiś kamień trudno go spotkać to go kopiesz i robi się z niego chmurka, te magiki(zapomniałem jak to się nazywa) lub zaczyna się jakaś mini gra ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Narazie pracuję nad nową mapą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 @Up: ok, a ta zimowa zostanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 @2UP To ja czekam :) Pozdro ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 tak, pracuję nad trzecią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 tak, pracuję nad trzecią acha... :w00t2: :w00t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Pewnie będzie oczo...piękna(:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 jejcie... nie moge sie nowej wersji doczekać :) podobno będą tam ustawienia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 no ta... tylko, że te ustawienia wiele nie dają, tylko w mapach takich jak zimowa tają więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 kto gra na hamachi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Heh, ja narazie nie umiem przejść How Play:) Edit: Kurde, nie znam się na tym Hamachi. ;/ Jak sie już przyłączyłem do kogoś serwera, to jak teraz mam grać w MBO, jak każą i tak dawać IP przy włączaniu MBO. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 no ta... tylko, że te ustawienia wiele nie dają, tylko w mapach takich jak zimowa tają więcej... osz kurna xD ale i tak nie mogę sie doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zapraszam do pierwszego posta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 jakie IP trzeba wpisać żeby zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Takie jakie poda ci kolega hostujący serwer lub własne i samemu zahostować -.- ja nie mam zew. IP ani kasy na kupowanie servera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 o skoro już o ip to jak sprawdzić czy ma się zewnętrzy czy wewnętrzny ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ma ktoś server postawiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 o właśnie coraz mniej osób stawia serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 @pablo1517 Mógł byś zrobić plik *.txt z instrukcją posługiwania się komendami do stawiania servera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi