Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Mi możesz dać =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 My chcemy beta testy. my chcemy beta testy......xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 no niestey jak dla mnie to za mało osób :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ej ja też ja też edit : czy jest nas teraz wystarczająco ?? XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłaszam się ! o.O Ale okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Teraz już tak, mam tylko nadzieje, że kazdy zachowa to co zobaczy, dla siebie :P Oczywiście ja nie mam zew. IP więc trzeba mieć hamaka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ok, udostępnij klienta ;) Pfff... Od telewizora nachwile odszedłem czytam posty, a tu boom ! pablo proponuje gre w nową wersje mario xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dobra dawaj nam tu klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 daj im lepiej namiary na swoją siec hamachi bo tam zagramy. Klient się uploaduje :P EDIT: Tutaj jest KLIENT Ja już stawiam serwer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Namiary na tą siec - MBO-Sieć hasło - mbokey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Serwer przez hamachi: Hamachi: Link do pobrania Nazwa sieci: MBO-Sieć Hasło sieci: mbokey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No i wyskoczył mi błąd: https://gmclan.org/up1717_6_blad.html O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 spoko, przydal sie ten test bo sporo bugów odkrylismy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Chodź szybko musiałem isc, to mi się podobało ;) Do której godziny graliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 założyłem forum fanów www.mbo.orge.pl zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 A pablo się zgodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 nie ;P ale miejmy nadzieje, że z tego powodu nie będę miał kłopotów :) próbowałem się z nim skontaktować przez PM oraz gg ale niema go cały czas sry :| serio ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 A pablo się zgodził A co ma się zgadzać? Strona fanowska, to strona fanowska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Strona forum ;P może strone też kiedyś zrobimy ale na razie nie planujemy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Forum to też strona internetowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Po raz 43769869E (razem we wszystkich innych tematach) proszę o podanie nowości, dodatków, ulepszeń, bo... (sam dokończ XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Po raz 43769869E ;o ? E oznacza, ze trzeba podnieść do jakiejś potęgi która jest wielokrotnością 10, np. 40000000E-7 i jest 4, albo 40000000E+2 i dochodzi zero 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Zarąbista gierka ^^ nadaje się jak się gra na ponad 15 osób ^^ Tylko ta jedna mapa po jakimś czasie robi się monotonna ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Znalazłem błąd żeby wyjść stamtąd musi ktoś do ciebie podejść i nacisnąć num 3 + num 0 bo inaczej się stamtąd nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Niezłe było jak k0w4l zasuwał z prędkością światła po mapie xd Mi na serwerze tylko mrugało... Czyżby bug ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Bug raczej nie, to jest wina słabego neta lub za słabego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja znalazłem buga offline;p Wybrałem tryb How to play, wybrałem nicka i otrzymałem takie błędy: (http://www.gmclan.org/up199_4_MBO_client.html <- ten plik) ERROR in action number 1 of Create Event for object objItemBox: In script anim: In script spriteGet: Error in code at line 3: return ds_map_find_value(global.Zasoby,argument0); at position 34: Unknown variable Zasoby ERROR in action number 1 of Create Event for object objSuperBox: In script anim: In script spriteGet: Error in code at line 3: return ds_map_find_value(global.Zasoby,argument0); at position 34: Unknown variable Zasoby ERROR in action number 1 of Key Release Event for <no key> Key for object objTailEffect: Error in code at line 1: sound_loop(midTutorial); at position 12: Unknown variable midTutorial ERROR in action number 1 of Draw Event for object objPowerStar: Trying to draw non-existing sprite. i potem powtarzał się ostatni błąd. (przy http://www.gmclan.org/up199_3_Mario_Brawl_Online.html ten błąd nie występuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 @Maxpayn To by mu wolno chodzilo, ale nie az tak zasuwalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ale potem jak już nie latał to mu wolno chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 mam za słaby komputer na tą gre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi