Ice Cube Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Mam problem z dzwiami. Jest to zwykła pozioma kreska solid gdy podejde do niej i nacisne guzik kreska z poziomej przekształca się płynnie w pionowa i tu moje pytania: -Jak poprawnie zrobić aby obj.dzwi stał się po otworzeniu nie solid i abym mógł przez obj.dzwi przejsc -albo jak zmienić jego maskę z poziomej kreski na pionowa by przejść przez nie GM8 ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 ustaw origin sprite w miejscu zawiasow i nie zmieniaj sprite tylko operuj zmienną direction przy okazji otwierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 solid = false; mask_index = sprit_nowej_maski; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Cube Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 ustaw origin sprite w miejscu zawiasow i nie zmieniaj sprite tylko operuj zmienną direction przy okazji otwierania niebardzo rozumiem z ta zmienna direction.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 chodziło mu o image_angle zamiast direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Cube Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 solid = false; mask_index = sprit_nowej_maski; solid=false !! tego szukałem :) dzieki ja próbowałem robic object_set_solid.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 image_angle nie obraca maski z tego co pamietam? ale chodzilo mi o image_angle=direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 image_angle obraca maskę, sprawdziłem. Nie potrzeba direction. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Echhh łezka się uroniła, jakbym czytał siebie kiedyś. :::))) (choć mniej błędów). POZDRO ICE CUBE RÓB GIERECZKI I SŁUCHAJ RAPIKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi