MetalowyNerd Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam. Potrzebuję programu stworzonego w GM:S'ie. Program ten musi działać podobnie, jak LANchat, z tym, że nie przez sieć LAN, a powinien mieć zasięg globalny. Zlecenie obejmuje klienta i serwer. W kliencie będzie można szukać, dodawać i pisać ze znajomymi w dwie osoby, będzie można także tworzyć własne pokoje, które każdy będzie mógł wyszukać i jeśli twórca pokoju będzie chciał, ograniczy do niego dostęp hasłem. W serwerze natomiast muszą się znajdować: podgląd wszystkich konwersacji wszystkich użytkowników, jakie kiedykolwiek miały miejsce. Powinna być też opcja ustalenia, po jakim czasie najstarsze wiadomości mają być usuwane z pamięci serwera (w celu optymalizacji). Proszę o wycenę takiego programiku. Nie wymagam tworzenia grafiki, ponieważ sam ją wykonam w dalszym etapie rozwoju tego komunikatora. Dźwięki identycznie. Mile widziane posiadanie modułu dla Androida ;), ale nie jest to warunek konieczny. Osoba, która najbardziej mnie przekona treścią i cenowo, zostanie wybrana do wykonania tego zlecenia. Dowiedziałem się niedawno, że taki prosty czat to kwestia kilku linijek kodu, dlatego liczę na to, że są tu osoby, które dobrze to wykonają. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 czemu czat na androida w gamemakerze? Dowiedziałem się niedawno, że taki prosty czat to kwestia kilku linijek kodu no tak, wiadomka B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Pokazać ci te proste kilka liniek kodu? To mój ubogi czat https://gmclan.org/up539_4_Multi_zabawy.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Taaa, po prostu nie umiesz programować! Gościu oferuje kaskę za kilka linijek kodu, no chwila pracy a wy jak zwykle narzekacie! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalowyNerd Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dobra. Na dziś oferuję 200PLN za to zlecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 ale po co Ci to? Nie lepiej skorzystać z takich rozwiązań jak hipchat albo slack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dobra. Na dziś oferuję 200PLN za to zlecenie. 200zł ... xd Chyba 2000 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalowyNerd Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Fervi - 200 to na dzień dzisiejszy ;). Uzjel - Nie bardzo, bo to musi być niezależny czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dawno się tak nei uśmiałem xD 1. Pisanie aplikacji klienta na androida w GMSie? Serio? ale po cholere - znasz zasadę, że nie stosuje się technologii growej do tworzenia aplikacji? :D 2. 200 zł to cena godna pożałowania i nikomu nie zechce się tego a taki ochłap zrobić. Gejklany to nie jest tania siła robocza. 3. Klient w GMSie, a serwer w czym, Logo? O.o Nie pieprz głupot, tylko powiedz dlaczego musi być GMS oraz dlaczego nie możesz użyć gotowego techu, tylko wyjaśnij dokładniej, bo śmierdzi na kilometr jakimś gimbopomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Patryk, nie pitol, tylko bierz tę zleckę, bo Ty zazwyczaj nie przy kasie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 przestałem ćpać z nikasem to i kaska się znalazła, więc podziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ty i Nikas? Razem? Grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mogę wziąć 200 złotych na dzień dzisiejszy. I 200 na dzień jutrzejszy. W zasadzie na każdy dzień roboczy, bo taka jest stawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi