pawel1998no Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A więc mam bohatera który po wbicu lvla ma zwieksozone hp, mane no i próg exp do następnego lvla. To wszystko zapisuję się w obiekcie. Który jest persistent. Grę mogę zapisać i ponownie wczytać. Ale co jeśli będę chciał zacząć grać od Nowa? Moja postać wróci do pierwszego pokoju lecz statystyki nadal zostaną te same, nie zmienione. A chce żeby statystyki się zerowaly. Próbowałem z game_restart ale coś mi to nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Usuwaj obiekt persistent i twórz nowy, powinno chyba wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1998no Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Usuwaj obiekt persistent i twórz nowy, powinno chyba wystarczyć To nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 To ustaw zmienne na nowo linijkę przed "room_restart()"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi