Dester Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 GML window_set_fullscreen(true); Cały ekran robi się czarny. Ktoś wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 GML window_set_fullscreen(true); Cały ekran robi się czarny. Ktoś wie o co chodzi? Masz w view roomu zaznaczone "Enable the us of of Views" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Masz w view roomu zaznaczone "Enable the us of of Views" ? Enable the use of views, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Enable the use of views, tak. A może tak,porównaj sobie z tym https://scr.hu/N656RP Jaką masz wersje gm'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 A może tak,porównaj sobie z tym https://scr.hu/N656RP Jaką masz wersje gm'a? Co porównać? Studio Professional Edition v1.4.1763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Co porównać? Studio Professional Edition v1.4.1763 Porównać twoje opcje roomu z tym screenem,bo może masz tak duży room że gra nie wie gdzie ma pokazać widok graczowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Porównać twoje opcje roomu z tym screenem,bo może masz tak duży room że gra nie wie gdzie ma pokazać widok graczowi. Wtedy nie działało by wcale, a nie dopiero po włączeniu pełnego ekranu. Jestem pewien, że view jest dobrze ustawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Listopada 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 A na nowym, gołym projekcie, z roomem 800x600? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 A na nowym, gołym projekcie, z roomem 800x600? Też nie działa... Czarny ekran i myszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Też nie działa... Czarny ekran i myszka. A obj który ma robić fullscreen jest w roomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 A obj który ma robić fullscreen jest w roomie? W tym przypadku użyłem tej opcji która automatycznie uruchamia w pełnym ekranie. I mam na myśli to, że cały ekran robi mi się czarny i widzę tylko mysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Listopada 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 To już problem systemu/sterowników/starej wersji DirectX raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Podeślij skompilowany zip/exe to sprawdzimy jak u nas to wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Podeślij skompilowany zip/exe to sprawdzimy jak u nas to wygląda ;) przycisk o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 U mnie fullscreen działa bez problemu, czyli Gnysek miał rację. Musisz pokombinować u siebie z kompem coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 U mnie fullscreen działa bez problemu, czyli Gnysek miał rację. Musisz pokombinować u siebie z kompem coś ;) *tabletem. A tak przy okazji, domyślam się że masz monitor 16:9. Było dobrze bez czarnych pasków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Listopada 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Tabletem? Ale w sensie tablet z windowsem? Bo inaczej nie wiem po co fullscreen, na androidzie nie jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Tabletem? Ale w sensie tablet z windowsem? Bo inaczej nie wiem po co fullscreen, na androidzie nie jest potrzebny. Tak, z windowsem. PC mam do grania, a projekty robię na tablecie. Nie miałem pieniędzy na laptop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Tak, z windowsem. PC mam do grania, a projekty robię na tablecie. Nie miałem pieniędzy na laptop. Ja tak miałem na Windowsie 8 / 10 z Virtualboksem (inne sterowniki), czasem tryb kompatybilności rozwiązywał problem Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Listopada 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 A to jest Windows RT, albo procesor ARM? Jeśli nie, to zgłoś buga do supportu - w końcu zapłaciłeś, wiec masz prawo, tylko podaj model i wersję systemu. http://help.yoyogames.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To może być wina tabletu. Już nie raz były z nim ciekawe problemy. Może i napiszę do nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi