Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Show me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Tło mi się nie podoba, takie zbyt basic w porównaniu do dotychczasowej kwiecistości Waszej produkcji, mam nadzieję, że nie jest tutaj istotne. Budynki ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 To mi się nie podoba, dużo niższy poziom niż dotychczas, inny grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 ten sam @I am vader: na prawdziwych mapkach (to tylko mockup) tło itp. są bardziej urozmaicone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 http://steamcommunity.com/gid/103582791458...952496380527422 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czy kanały+polskie mundury to celowe zagranie?I dlaczego żaby?Nie wiem co o tym myśleć,kto to wymyślił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Design tych postaci nie powala aż tak jak pierwsze grafiki które pokazywaliście dla tego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Widzę głównie chaos- ale graficzki fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 A to jest w GMie czy jakimś innym silniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Unity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Pracujemy nad nowym lekko pojebanym designem na Warlocka. Cormag, the Goat Rider I am vader, Ranmus i Uzjel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zajefajne! :D No ale weź wytłumacz komuś co to jest?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Koza ujeżdżająca krasnoluda, duh. Podoba mi się kolorystyka w E. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Kozioł wojownik jadący na bojowym krasnoludo-taurze :D Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Trovy to jeden z trzech chowańców których można zdobyć w Warlocksach 2 Chowańce mają własny ekwipunek i 2 sloty exclusive specjalnie dla nich. Mogą ewoluować 2 razy zdobywając przy tym nowe umiejętności i rosnąc w siłę. Steam Wishlist: http://bit.ly/warlocks2steam ? Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Pokazywaliśmy grę na Gamescomie, tutaj króciutkie first impressions z niemieckich stronek (google translate daje rade) http://www.trophies.de/ps4-news/gamescom-2017-warlocks-2-god-slayers-88062.html http://www.pcmasters.de/news/133710548-warlocks-2-god-slayers-angespielt.html Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Trailer po Gamescomie / na PGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Fajnie się prezentuje gameplay ale lektor raczej do jakiegoś noweo Quake pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 a jakiego byś tu lektora bardziej widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ciężko mi znaleźć przykład ale biorąc pod uwagę klimat gry ja bym widział lektora w stylu "Stary indianin opowiadający legendę przy ognisku" A tak w ogóle to pod filmikiem wyskoczyła mi bezczelnie reklama gry (a raczej kanału z jakąś recenzją czy gameplayem) "Warlock II: The Exiled" z 2014r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Niestety nie za bardzo mogę cokolwiek z tym zrobić, pisałem do Youtuba ticket ale wiadomo.. Pracujemy nad ekranem wyboru lokacji Implementujemy Shaxa, który mocno polega na swoich summonach I implementujemy też w pewien sposób Warlocków z jedynki, którzy do dwójki nie dożyli ^^ Bonus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jest jakiś preorder ? Bo później mogę nie mieć kapuchy i będzie mi smutno że nie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Września 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Nope, za małe zainteresowanie na takie akcje Ale możesz się zapisać na jednorazowego maila przypominającego o premierze http://frozendistrict.com/newsletter/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Mega mnie to wpienia. Widać, że wkładacie dużo wysiłku w tworzenie tej gry a ludzie i tak wolą zacinające się survivale robione na unity w alphie. Chyba pora na nadążanie za trendami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ano, trzeba chyba robić symulator, survivala, opcjonalnie battle royal Uzjel i Wojo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Września 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wzmianka o nas w CDA po Gamescomie Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Października 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Na PGA zostaliśmy nominowani jako jedna z 15 gier do najlepszej polskiej gry PGA (spośród ponad 120 gier), ostatecznie wygrał Ruiner ale i tak miło Uzjel, szpaq99 i Adriann 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi