Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Totemy Boga Fauna to nie tylko spawnery przeciwników. Wraz z wyższymi tierami nie tylko zwiększa się ich wybór minionów do przyzywania ale również dochodzą im nowe umiejętności, takie jak buffowanie swoich strażników, czy ataki przeciwko Warlockom. http://store.steampowered.com/app/628330/W..._2_God_Slayers/ <- wishlistowanie już działa - zapraszam do uczestniczenia w community, bo wasze sugestie i uwagi wpłyną na ostateczny wygląd gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 system itemków już działa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Maja 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Zgrabnie wyszło, fajna czcionka ogólnie do tego. Dzięki za tego speed painta, oglądam sobie i staram się czegoś nauczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 @Wojzax: postaram się, żeby było więcej making off materiałów trzecia postać powstaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Necrodancer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Shax, the Spirit Lord z jedynki będzie miał kilka typów summonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Te sztylety nie za wolno lecą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Moim zdaniem jest wszystko spoczko, lecz krew powinno mieć ciemniejszą barwę, albo chociaż więcej barw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 zaktualizowałem filmik - teraz jest gemplej z komentarzem - daje rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Bardzo fajnie się to prezentuje. Fajnie przemyślana mechanika i klimat, który pomimo wczesnej wersji gry jest bardzo odczuwalny. Właściwie takie DevLogi też są moim zdaniem najlepszym sposobem prezentacji ficzerów. Ogólnie pełna profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Na Pixel Heaven w wawce wygraliśmy Grand Prix i Best Gameplay nagrody :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Troszkę przytyles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 i okulary zacząłem nosić, i nawet podrosłem kilka centymetrów B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Gratki. Podchodziłem do was tam po kilka razy ale Anty'ego chyba nie było na stanowisku wcale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 nie byłem na PH :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 system itemków już działa :3 Wracając do itemków, czy ta czarodziejska czapka i koszula będą widoczne na bohaterze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wracając do itemków, czy ta czarodziejska czapka i koszula będą widoczne na bohaterze? w pixelarcie to by sie zesrac mozna bylo przy i tak duzej ilosci assetow :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_user Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Panowie z Frozen District - wielki szacun za tę grę jak i pierwszą część! Wygląda to wszystko rewelacyjnie i już nie mogę się doczekać pełnej wersji. Dzięki takim grom jak wasza, które osiągają komercyjny sukces, mogę z dumą powiedzieć, że korzystam z GMa, nie czując się przy tym jak programista drugiej kategorii :) Trzymam kciuki i oby zapał nigdy was nie opuścił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ale oni to chyba robia w unity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 drugi part - wykonczenie animki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 tak finalnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Grafik to powinien 85% zysków mieć ze sprzedaży później :) Super to wygląda i ładnie się porusza. Mam nadzieje że to grywalna postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 to przeciwnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Szkoda,jest przekozacki-jak jakaś postać z Mad Maxa.Przemawia do mnie 100x bardziej niż dziecko z ptakiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 No cóż mogę powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Szkoda,jest przekozacki-jak jakaś postać z Mad Maxa.Przemawia do mnie 100x bardziej niż dziecko z ptakiem ;p może pocieszy cie fakt, że postaci grywalnych jest więcej niż dziecko z ptakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi