Penguin Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Tytuł: Zombie vs Cola Gatunek: Tower Defense Opis: Zombiakom znudziły się mózgi,dlatego przerzuciły się na cole,i dążą w kierunku Gigantycznej fabryki COLI Autorzy: PatrykPlayingPOLSKA, Penguin Programowanie: PatrykPlayingPOLSKA ,Penguin Fabuła: PatrykPlayingPOLSKA Grafika: Penguin Muzyka: PatrykPlayingPOLSKA Screeny: (Tymczasowe logo) Grafika zostanie naprawiona: http://www.gmclan.org/uploader/9234/screen2.png http://www.gmclan.org/uploader/9234/screen1.png Później dodamy ich trochę więcej lepszych, ale cierpliwości :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Gra ciągle ewoluuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Że tak się spytam które to fabryka coli? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Że tak się spytam które to fabryka coli? ;) To coś z napisem cola,to ja rysowałem,miałeś prawo nie rozpoznać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Mogles zaczekac na dalszy poziom rozwoju projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Gra coraz bardziej się rozwija, dodano bossa na fali 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 I one tak muszą być zawsze obrócone do fabryki? Zmień to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jak na razie nie ma co oceniać. Grafika chyba jest zastępcza. No ale pomysł fajny. Dawno nie grałem w żadne TD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Grafika chyba jest zastępcza. Tak, niektóre grafiki będą jeszcze zmieniane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jak mi brakuje dobrego td.... kiedy to będzie grywalne? w opisie jest, że fabryka coli jest gigantyczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jak mi brakuje dobrego td.... kiedy to będzie grywalne? w opisie jest, że fabryka coli jest gigantyczna... Próbujemy zrobić naprawdę fajnego TD,jeszcze musimy wiele wiele dodać.A no fakt,dziwnie to brzmi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Sorka za double-post I one tak muszą być zawsze obrócone do fabryki? Zmień to. Zmienione Dodano efekt trzęsienia ziemi podczas chodzenia boss'a Dodano kolejną broń "Wyrzutnia rakiet" Dodano pochonię (bedzie zmieniona na ognisko)która będzie zapisywać gre. Dodano wgląd na zasięg broni Dodano zombiaka z bronią,będzie miał on możliwość niszczenia naszych wież. Niedługo będzie możliwość zagrania,musimy dodać więcej fal i parę innych rzeczy. x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Apropos zasięgu wieżyczek: GML draw_set_circle_precision(precision); https://docs.yoyogames.com/source/dadiospic..._precision.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 ale dawno nie grałem w tower defence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi