Fervi_ Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam Proponuję założyć wątek, w którym osoby zainteresowane nowymi kodami (pewnie GM:S + Android) będą chciały, a inne osoby będą oddawać. Ja oczywiście GM:S + Android mam do oddania, więc jak ktoś chce to niech tu napisze. Najlepiej jakby pokazał jakiś przykład, że będzie go wykorzystywał w miarę sensownie :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 steam czy non steam? jak nie znajdzie się nikt kompetentnejszy to w sumie bardzo chętnie przygarnę andka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Steam za dwa tygodnie dopiero ;) Fervi PS. Profeszonala masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 pro mam z czasow tizena, a na czasie (ani steamowej wersji ;p) mi az tak nie zalezy, wiec luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wysłane. Jak ktoś chce Pro to niech się zgłosi :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Potrzeba konkursu !! :D Trzeba coś fajnego wymyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Konkurs na grę, którą sprzedamy i podzielimy się zyskami, yeaaa :D Fervi Potrzeba konkursu !! :D Trzeba coś fajnego wymyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Można powiązać konto z yoyo z kontem steam i po aktywowaniu GMa odłączyć? #cebuladeals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A cholera wie, ale można mieć chyba nieskończoną ilość licencji (albo mam buga xd). Sam sobie parę razy testowałem na Wine czy odpalę (i nawet jakimś cholernym cudem odpaliłem), na LiquidSky, na maszynach wirtualnych. Może jest ograniczenie 5 prób miesięcznie. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Wysłane. Jak ktoś chce Pro to niech się zgłosi :P Fervi Mogę poprosić 1 kod? z góry dzięki fervi :P :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Proszę Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam, czy też mógłbym prosić jeden kod ? :] :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam, czy też mógłbym prosić jeden kod ? :] :rolleyes: Jaki kod, GM:S Pro czy Android? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jaki kod, GM:S Pro czy Android? GM:S Pro jeśli bym mógł :] ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 GM:S Pro jeśli bym mógł :] ^_^ Poszedł priv, odezwij się czy doszło, bo nie mam w wysłanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Poszedł priv, odezwij się czy doszło, bo nie mam w wysłanych. Doszło dziękuję bardzo :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jeśli ktoś ma kod na Android albo HTML5 i chciałby wesprzeć małego sutikku to z chęcią przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 a jeśli ktoś wesprze czołga, co się zagapił i nie załapał się na humbla, dostanie coś bardzo fajnego ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jak chcesz masz jeszcze 8h na kupno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi