Fervi_ Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam Mam co prawda licencję na GM;Studio, ale z jakiegoś powodu ciągle męczę Enigmę. Może dlatego, że używanie GMa to jakieś pierdzielenie się z licencjami, których nawet nie wiem ile mam użytych XD Czy istnieje jakiś bez-DLLowy alternatywny system okien dialogowych? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Tak żeś to napisał, że już nie wiem czy pytasz o GM czy nie o GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Who cares, skoro jest względna kompatybilność. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Niet. GM sam ma je zupełnie inaczej działające na różnych platformach. Jak chcesz mieć w miarę wieloplatformowe rozwiązania okienkowe, to możesz podpiąć komponenty z QT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 A moze on chce tylko na winde robic, dlatego pyta o DLL. Jakieś są, ale nie pamiętam/nie posiadam(a wygooglowac moze kazdy, nawet autor tematu), wiec sie staram nie wypowiadac, ale to juz bylo glupie, psysiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czy istnieje jakiś bez-DLLowy alternatywny system okien dialogowych? Ja zrozumiem, że mogłeś nie zrozumieć, co oznacza "bez-DLLowy". Fervi jest Linuksowcem, Enigma to darmowy GM na linuksy, DLLe na linuxach to Shared Objects, Fervi wie, że z linuksami macie wspólnego tyle, co z kobietami, więc zastosował uogólnienie i nazwał bez-bibliotekowe komponenty bez-DLLowymi. Stąd propozycja QT, który działa tak samo na każdej platformie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 W sensie robisz obiekt, nadajesz mu design i możesz tam klikać itd? Co za problem, jeden obiekt, trochę kodu i działa. Poszukaj w Marketplace na yoyogames.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gnysek podał najlepsze rozwiązanie - ani ja, ani vader nie mamy racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ale Enigma nie ma marketplace, a jemu chyba o Enigma chodziło co nie chopaki? W sensie Enigma nie jest w 100% kompatybilna z oryginalnym gmemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jeśli chodzi mu o Enigme, to komponenty QT są odpowiednie. Jeśli o GM, to marketplace i propozycja gnyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi