karolo320 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tytuł: Banana Massager Gatunek: clicker Opis: masujemy banana, możecie sobie ściągnąć i poklikać. Download:http://dobrykredytsamochodowy.pl/banana_massager0.92.apk Rozmiar pliku: 30mb Autorzy: Programowanie:ja Fabuła: ja Grafika: google Muzyka: freesound.org Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Hymm...no cóż, nie wiem co o tym myśleć..:D Eee...ciekawy koncept:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 bardzo proszę o opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 < Nie umiem być śmieszny > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 10/10 would massage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 wow, dawno nie było żadnych wiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 macie nowego linka: http://dobrykredytsamochodowy.pl/banana_massager0.92.apk chyba jakiś zalążek reklam jest(?), nie wiem jak to działa. +zmieniłem balans i takie tam +dodałem śmieszne(?) dźwięki +można palić blanta za 100k +szukam grafika, płacę szczodro w dziesiątkach złotówek :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 TO COŚ ma w tej chwili 94 miejsce na liście popularnych nowych gier w Sklepie Play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 TO COŚ ma w tej chwili 94 miejsce na liście popularnych nowych gier w Sklepie Play. TO COŚ ? POWIEDZIAŁEŚ "TO COŚ" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 TO COŚ ? POWIEDZIAŁEŚ "TO COŚ" ? TO COŚ Owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 TO COŚ ma w tej chwili 94 miejsce na liście popularnych nowych gier w Sklepie Play. zazdrościsz mi stylu :/ chyba rząd USA zadziałał, bo spadło na 395 teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi