Kychu Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 W jaki sposob mam zrobic, aby mozna bylo uzyc obiektu tylko wtedy gdy jestem blisko niego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ludzie, rozwalacie mnie dzisiaj. ;] Czyżby funkcja distance_to_object wydała ci się zbyt oczywista? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 może i to jest oczywiste, ale pisze bo nic w klockach nie znalazłem gdzie to jest?? i jak to dokłądni ezrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 W klockach tego nie ma. Musisz użyć tej funkcji w kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Wpisz nazwę tej funkcji w wyszukiwarce forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...tance_to_object - tu masz cosik BTW. 2 lata temu z bigsharka nie byl w cale taki master :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 BTW. 2 lata temu z bigsharka nie byl w cale taki master :DA że niby teraz jest? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A że niby teraz jest? ;p W koncu tworzy gry 3D itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Bigshark tylko szpanował na forum jaki to on jest mastah i w ogóle, a na GG męczył o bardzo banalne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 W koncu tworzy gry 3D itpTutaj bym się spierał ^_^ big niewątpliwie jest dobry w GMie, ale grę 3d można bardzo łatwo zrobić :) Rzekłbym nawet, że to większa sztuka stworzyć dobrą grę w 2d, niż przeciętną w 3d. EDIT: Marmot: ciekawe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Bigshark tylko szpanował na forum jaki to on jest mastah i w ogóle, a na GG męczył o bardzo banalne rzeczy. Masz jakies archiwum? Hm, pewnie jak dostane bana to tez napiszesz na forum ze cie meczylem o banaly :jezor: Hm w sumie to prawda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Niestety archiwum mi się skasowało, ale nie raz się mnie pytał o rzeczy typu jak zrobić, żeby postać była skierowana na kursor itd. Hm, pewnie jak dostane bana to tez napiszesz na forum ze cie meczylem o banaly Nie zrobiłbym tak, bo nie uważasz się za kogoś kto zjadł wszystkie rozumy świata - jak Bigshark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Tutaj bym się spierał big niewątpliwie jest dobry w GMie, ale grę 3d można bardzo łatwo zrobić Rzekłbym nawet, że to większa sztuka stworzyć dobrą grę w 2d, niż przeciętną w 3d. Gre 3d jest całkiem łatwo zrobić, ale raczej chodzi o to że BS zawsze upierał się że jego gry są najlepsze itp. Moim zdaniem 3D w gm ma przeogromne możliwości, gdyby nie pamięciorzerność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 chodzi mi oto, żeby otwierać drzwi naprzykłąd tylko wtedy jeśli będe od nich 4 odległości a otwiera sie prawym przyciskiem. Może ktoś grał w zemste kujona to coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 @Blackmaul: Mnie też się na gg pytał o różne rzeczy nie zdradzając swojej ksywki, ale wytropiłem go potem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Przepraszam odpowie mi ktoś?? czy se będziecie gadać o jakimś bigsharku czy kim tam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Kychu, teraz jest to już w FAQu. Popatrz i użyj głowy, by dopasować do swoich potrzeb. A ja tymczasem zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi