Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 W tym wieżowcu pięter stale ubywa. Inaczej każdy już dawno by się rozłożył tam gdzie mu widok pasuje. A w budynku robi się coraz tłoczniej :) każdy by się rozłożył gdzie mu widok pasuje, każdy oprócz ciebie, ty siedzisz na parterze i snujesz teorie o tym wieżowcu, którego w sumie na oczy nie widziałeś, poza tym co tam z lobby widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Holy shit, wchodze na gejklan a tu 5 stron do przeczytania. WHAT YEAR IS IT? nocze klej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 @Anty: TA OSMIORNICA JEST KIERWA ######STA - PSIKS APPROVED, MEGA FAJNE I CHCĘ PRZECZYTAĆ JAK NAD TYM FICZEREM PRACOWAŁEŚ (。◕‿‿◕。) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja dalej siedzę we Wrocławiu, studiuję sobie i pracuję. Nie wybiera się ktoś do Wrocłowia na browar? Z tego co pamiętam to japan tutaj siedział, ale jakoś nigdy się nie zebraliśmy do wyjścia na piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Z całym szacunkiem, ale mi to wygląda na jakąś depresje nihilizm!=depresja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 a moho? :D wpadaj do Poznania na GCI, a nie! @up - no okej, ale mu to może wygląda na depresję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak mi będzie pasować to może, jeszcze się semestr nie zaczął. Kiedy dokładnie, bo jestem za leniwy żeby używać wyszukiwarki onetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 połowa października, 16-18 bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 O kuhwa stary tak teraz wyglądasz? No trochę obrosłem, ale angielski klimat itd wiesz. Ale jak można mnie było ubierać jako jednorożca! To nie etyczne. Ale na serio to jakieś głupie zdjęcie na necie znalazłem :P Nic ze mną nie ma wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 @up - no okej, ale mu to może wygląda na depresję? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 W sumie najnowsze zdjęcie mojej mordy, do którego mam aktualnie dostęp. Wesele z miesiąc temu. postujcie sie oldfagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 chyba nie jestem oldfagiem, no ale i tak, bitte: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ---------------- już nic, zagubiłem się @down JEZUS NO POMYLIŁEM SIĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 to wszystko przez te dopalacze ;_; EDIT: @up I TAK WIDZIAŁEM CO NAPISAŁEŚ BANDYTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 żeby rozładować trochę powstałe napięcie powiem, że masz w twarzy coś demowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 śmieszna sytuacja jak tomek walczy z uforkami ale w ogo,le mu ti nie pomaga zxD a nie wiem co on moze na te chwile jkeszcze zrobnic, moze 7cyferki mu pomoze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 nega czen czala ga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 śmieszna sytuacja jak tomek walczy z uforkami ale w ogo,le mu ti nie pomaga zxD a nie wiem co on moze na te chwile jkeszcze zrobnic, moze 7cyferki mu pomoze :D nega czen czala gaCzy to nie Ty w shout'cie kiedyś mówiłeś, że już nie piszesz na GMClanie po pijaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 mi w podobnej sytuacji łączyło posty, co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Może kwestia odstępu czasowego, nie wiem. Jakby nie było on nad tym kreatywnym postem "nega czen czala ga" myślał ponad pół godziny xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak już Ci wyjdzie kilka projektów, zarobisz górę siana (bo z tym czy pieniądze szczęście dają należy przekonać się osobiście, a nie tak na słowo wierzyć) to zobaczysz że zawsze jest jakaś grzęda wyżej i włażenie na szklaną górę się nie kończy :) "Jaki ja jestem nieszczęśliwy! Oj, gdybym tylko miał dom." (później) "Jaki ja jestem nieszczęśliwy! Oj, gdybym tylko miał pieniądze na wyżywienie rodziny." (później) "Jaki ja jestem nieszczęśliwy! Oj, gdybym tylko miał większe mieszkanie, żebyśmy nie musieli się tłoczyć w dwóch pokojach." (później) "Jaki ja jestem nieszczęśliwy! Oj, gdybym tylko miał pieniądze na kupno samochodu, żebym nie musiał jeździć metrem." (później) "Jaki ja jestem nieszczęśliwy! Oj, gdybym tylko miał jeszcze nowszy model iPhone'a, bo ten mój jest za mało wypasiony." (później) "Jaki ja jestem nieszczęśliwy! Oj, gdybym tylko miał jeszcze jedno prywatne jacuzzi, bo znudziło mi się cały czas kąpać w tym samym." (później) itd. itp. W pewnym momencie naprawdę trzeba sobie powiedzieć: dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 śmieszna sytuacja jak tomek walczy z uforkami ale w ogo,le mu ti nie pomaga zxD a nie wiem co on moze na te chwile jkeszcze zrobnic, moze 7cyferki mu pomoze :D hmmm, ciekawy punkt widzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @up - no okej, ale mu to może wygląda na depresję? Tak. to ja mu mówię że się myli bo depresja to całkowicie coś innego. a to może być niebezpieczne dla osób które rzeczywiście depresję mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @Anty: TA OSMIORNICA JEST KIERWA ######STA - PSIKS APPROVED, MEGA FAJNE I CHCĘ PRZECZYTAĆ JAK NAD TYM FICZEREM PRACOWAŁEŚ (。◕‿‿◕。) to nie ja te gierke robilem niestety :<< , ale masz tutaj cały devlog 237 stron gdzie goscie pieknie pokazuja jak to robia http://forums.tigsource.com/index.php?topic=25183.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 to ja mu mówię że się myli bo depresja to całkowicie coś innego. a to może być niebezpieczne dla osób które rzeczywiście depresję mają Miałem depresję dwa razy i ciężko mi stwierdzić czy on ma dwumetrowego kija w zadzie czy depresję. W sumie bez różnicy dla nas, bo tak czy siak musimy czytać jego smuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Też raz tydzień byłem smutny, wystarczy się uśmiechnąć. :PPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Depresja spokojnie plasuje się w top10 najbardziej nadużywanych słów w ogóle. Nie będę się licytował, czy ty rzeczywiście miałeś depresję, ale 3r3se7ven jej nie ma, a przynajmniej nic, co napisał nie wskazuje na nią. Zaprezentował jedynie swoje poglądy, dosyć pesymistyczne, ale nie znowu odkrywcze i nie powiecie chyba, że Budda, Sokrates i Nietzsche mieli depresję. Zawsze i wszędzie będę walczył z takim pojmowaniem depresji przez społeczeństwo, bo takie traktowanie tej choroby ze strony innych często prowadzi do pogłębienia się stanu chorej osoby, a to może prowadzić do tragedii i często prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 jezu, Exp, zluzuj majty, od pewnego czasu nie robisz nic poza poprawianiem ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 kiedy ostatnio kogoś poprawiłem poza tym tematem + niestety wylazł akurat taki temat, w którym czuję się zobowiązany do poprawiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 w shoutboxie, nie chce mi się szukać kiedy dokładnie bo w 3 dni zrobiło się 20 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi