Threef Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Chcę was zaprosić do ciekawej inicjatywy jaką jest Pog?adajmy. Są to comiesięczne luźne spotkania przy piwie organizowane w kilku polskich miastach. Pog?adajmy służy zacieśnieniu relacji i pomiędzy rodzimym gamedev?em oraz Graczami. Służy również celom promocyjnym dla twórców gier, wydawców, pomysłodawców nowych inicjatyw, mediów, sklepów oraz lokali dla Graczy. Od czerwca 2013 Pog?adajmy jest organizowane cyklicznie co miesiąc w Warszawie. Od stycznia tego roku Pog?adajmy wystartowało również w Krakowie i Katowicach, od marca w Bydgoszczy, w kwietniu dołączyła Łódź, w maju kolejne dwa miasta: Poznań i Radom, w czerwcu Lublin, w lipcu Wrocław i Szczecin, w październiku Olsztyn, w lutym 2015 ? Białystok. Od tego momentu Gracze i pracownicy branży gier mają możliwość spotykania się w każdą drugą środę miesiąca (zawsze ta sama data w miesiącu) w dwunastu miastach Polski. Więcej możecie poczytać na oficjalnej stronie wydarzenia pogradajmy.pl albo Facebookowej grupie. Mnie można spotkać czasami w Poznaniu i mogę ręczyć za wysoki poziom jaki zapewniają tam organizatorzy. Wiem też że Kraków i Katowice świetnie sobie radzą z organizacją i frekwencją. Co do innych miast nie mam opinii. Temat ma służyć to umawiania się GMClanowiczów. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Czy to Sausage Fest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 W Poznaniu 1/3 to płeć piękna. ^_^ Ale takich tru nerdów co maja problem żeby się odezwać też można znaleźć. Na Facebooku można znaleść zdjęcia. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 raz byłem na tym przez większość czasu ludzie się kłócili, czy WoW jest lepszy, czy GW2 dostałem niezłego raka, stężenie nerda było zbyt wysokie jak na moją wytrzymałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 raz byłem na tym przez większość czasu ludzie się kłócili, czy WoW jest lepszy, czy GW2 dostałem niezłego raka, stężenie nerda było zbyt wysokie jak na moją wytrzymałość Po zdjęciach obawiałem się takich wydarzeń :D Trzeba zrobić coś dla gmclanów pakerów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 raz byłem na tym przez większość czasu ludzie się kłócili, czy WoW jest lepszy, czy GW2 dostałem niezłego raka, stężenie nerda było zbyt wysokie jak na moją wytrzymałość Wszystko zależy od ludzi. Przy takiej dyskusji chyba też bym nie wyrobił. Gdzie to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Co to za słaba inicjatywa ze jest wszedzie tylko nie tam gdzie ma byc? (czyt: Trojmiasto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Co to za słaba inicjatywa ze jest wszedzie tylko nie tam gdzie ma byc? (czyt: Trojmiasto) Pierwsze spotkanie w Gdyni! 10 luty, Padbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja proponuję gmclanowy zlot "na sportowo", gdzie główną atrakcją będzie pójście na pakernię i poćwiczymy sobie klatę i tricka aż wam żyły powychodzą z tych wątłych rączek. I zero pierdolenia o grach. Eloooooo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 A pod siłką dwa ambulansy na sygnale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Każdy ma jakieś początki. :P Nie no spoko, walnęlibyśmy siłówkę i conajwyżej parę osób miałoby zakwasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 W szkole na WF zawsze wybierałem siłownię zamiast grać w piłkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 W radomiu niby za kilka dni ma być, ale na evencie 10 osób. Pewnie będzie masakra, bo gdyby nie GMClan też bym nie wiedział, że coś takiego jest xD Więc chyba nie idę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wszystko zależy od ludzi. Przy takiej dyskusji chyba też bym nie wyrobił. Gdzie to było? krakoł @rammus: dawaj do klatki na mma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ale tylko z lwami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Przy piwie powiadasz:D Co wy tak na północy kraju może Kraków, Limanowa? :D Szkoda ze mieszkam na wsi i w najlepszym wypadku spotkamy się za 3 lata :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Kto wie, moze 1szy raz zobacze Gnyska poza ZTG/PGA mimo tego ze tak blisko mieszka. I tak sie do mnie nie odezwie Edit: Wow, odezwał się. Nawet piwo było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gnysek to dynamiczniak i bożyszcze tłumów, po drugim piwie zaczyna wygłaszać wielkie improwizacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 mój pierwszy wyjazd na pogradajmy skończył się spędzeniem całego dnia nad Wartą, a byłem już tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Co to za słaba inicjatywa ze jest wszedzie tylko nie tam gdzie ma byc? (czyt: Trojmiasto) Pierwsze spotkanie w Gdyni! 10 luty, Padbar Lol po tym jak spotkania w Gdyni nie mogły znaleźć organizatora i się nie odbywały, to w końcu wracają! I to prowadzić będzie je moja znajoma Vera! Spraszam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A propos padbarowych lokali, to kiedyś przy okazji ze znajomymi postanowiliśmy odwiedzić taki przybytek. Wchodzimy nieśmiale i wtem zza winkla zauważyłem stado kucy żywiołowo dyskutujących na jakiś dupny temat. Szybka zawijka o 180 stopni i na piwko do zwykłego baru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 nie no fajnie fajnie jest, lubie takie miejsca i spotkania pogradajmy czy coś, można se pogadać o wyższości jakiejs gry nad inną i jeszcze sobie pograć na konsoli czy coś w gierki, i drinki takie fajny nazwy mają że cośtam krew elfa :) tylko szkoda, że barmanka nie rozumie co to jest potrójna wóda z energolem i musi szefa wołać żeby za nią to ogarnął :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 W Krakowie co tydzień mamy /r/gamedev meetup, moje placuszki. Zeszły tydzień był pełnym sukcesem - także zapraszam. https://www.meetup.com/reddit-gamedev-Meetu...ents/238080498/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi