Morro Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 w technikum kończysz lekcje o 7:45 actually B) :lubieto: actually true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 i co tam gnclany, jak baleciki? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jeden był, teraz do roboty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Póki co to deszcz i mruz. Ale niedługo wychodzę na dwór sporty uprawiać a później baleciki a co :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Odezwijcie się gmclany bo nie wierzę ,że u was brak balecików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 No właśnie o to chodzi, że baleciki są i nie są w stanie odpisać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 5 dzień piję pytajcie o co chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 pytajcie o co chcecieCo się działo więc w poniedziałek? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 8-15 przerzucanie, stretchowanie, rozładowywanie, ładowanie i układanie wałków (9 zeta za godzinę, wygrałem temat pracy wakacyjnej), chwila na ogarnięcie się, 17-23 znajomki albo z dziewczyną, generalnie zdążyłem już wyrobić normę chodzenia do kina na 3 lata, wakacje są bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 10,50/h na rękę za pracę w sklepie chyba ja tu wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 5 dzień piję pytajcie o co chcecie Czemu tak krótko? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 bo dłużej to dajo rade tylko ultra nerdy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 a ja niczego nie znalazłem więc 0zł/h, robie kurs na prawko, miałem sie uczyć przez wakacje a nic nie robie tylko gram w quake i alkoholizuję od czasu do czasu, a to podobno ostatnie wakacje w moim życiu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 a to podobno ostatnie wakacje w moim życiu :/ nope xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 10,50/h na rękę za pracę w sklepie chyba ja tu wygrałem jak na czarno to nie wygryw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 jak na czarno to nie wygryw na umowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 zazdro, kumpel który mnie wkręcił do tej mojej powiedział że jestem jego kuzynem i mam 18 lat, więc sam bardziej na czarno być nie mogę a tak w ogóle to chyba sobie jakiegoś choppera kupie jak trochę ukulam -Whose chopper is it? -Zed's. -Who's Zed? -Zed's dead, babe. Zed's dead. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 ja w przyszlym roku ide do roboty. zarobie sobie na jakis wyjazd za granice a pozniej na samochod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 ja pracuje od dwoch lat, nie zarobilem ani na samochod, ani na skuterek nawet pytajcie o co chcecie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 pierwsze pytanie: jak znaleźć prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 porozglądaj się za ogłoszeniami albo popytaj znajomych gimbów gdzie robią, chociaż to jak już coś Ci załatwi to pewnie słabego (gdyby kumpel do mnie nie napisał czy bym im nie pomógł z rozładowywaniem tira ciągle rwałbym chwasty za 6 zeta), najlepiej po znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 pierwsze pytanie: jak znaleźć prace? http://www.skillshot.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 porozglądaj się za ogłoszeniami Próbowałem, nawet sezonowo nic nie było (oprócz zrywania ogórków ale za takie pieniądze że prawie wolontariat, a na szczęście nie mam aż tak złej sytuacji). Za rok pewnie będzie łatwiej, bo z reguły letnie robótki zajmują maturzyści co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tymczasem mojej roboty koniec, ot tak, po trzech latach zatrudnienia. :angry: Meh. A było tak pięknie, najwyższy zarobek łącznie 2350zł w wakacje. :crying: To stykało po jakieś 35zł/h + przygotowanie się, tu akurat różnie z czasem bywało. No, ale to dwa lata temu. Rok temu było 1300zł. ;d Także wakacje to siedzenie na dupie/jeżdżenie z tatą na koncerty, which is nice. Rowerek, spacerki, bieganie i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 a gmclany jakie mają wakacyjne plany ?Po co komu plany? Spontany najlepsze :thumbsup: Tak więc, krótka piłka - nie wiem i wiedzieć nie będę (a nawet gdybym wiedział to i tak bym nikomu nie powiedział) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 /r/firstworldanarchists Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jak tam baleciki i wakacyjki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Morro dziękuję Ci za nocleg w maju spoko jesteś a wy w sumie w wakacje pijecie czy tak nie bardzo lol jest skrypt który łączy posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 ja pije praktycznie codziennie, przegryw hir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi