Wojo Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 a gmclany jakie mają wakacyjne plany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Na cały lipiec na budowę do pracy, na weekendy do stajni wyjazd. W sierpniu wyjazd do Okuninki, Ostródy, na stajnię i jak starczy czasu to gdzieś jeszcze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 jak nie znajde roboty to pewnie będę robił prawko @down też mam w planach śląsk, jakieś koncerty ewentualnie, bo w życiu byłem na jednym (abradab) a podobno fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 pierwszy raz od wieeeelu lat nie jadę na obóz hurrcerski, zobaczymy czy przez te 2 miesiące mi się nie znudzą znajomi tak to pewnie jakiś brudstok albo coś, jest też plan żeby jechać stopem w jakieś fajne miejsce, nie wiem, śląsk, nad morze, za granicę, się zobaczy @up no jest superowo, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 będę siedział w domu i robił gierki jakbym miał jakichkolwiek znajomych to pewnie też bym jeździł na brudstoki i inne fajne rzeczy eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ja nie mam znajomych ale gdzieś sobie pojade, polecam edit w sierpniu: nie pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 siedzenie w domu u taty aka na działce i praca średnio co drugi weekend tak to można skrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Mieszkam na wsi. Ziemniaki, porzeczki, wiśnie, maliny, truskawki, fasolka, sałata, buraki, marchewki, czekają na mnie ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 bedziom czemu masz osobno ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 bo mogę, tak generalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ja nie mam znajomych ale gdzieś sobie pojade, polecam gdzie? weź mje ze sobo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Na co komu znajomi, jak komputer się ma? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 jak sie ma 17 lat to na nic, jak sie ma 22 to juz sie zauwaza, ze to byl blad xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To może poszukam sobie drugiego przyjaciela. Bo ten jeden to głównie do gier jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 gdzie? weź mje ze sobo ok podjade jutro polonezem jak sie ma 17 lat to na nic, jak sie ma 22 to juz sie zauwaza, ze to byl blad to jest moja największa obawa, nie wiem skąd się biorą znajomi, zwłaszcza w mieście 40k gdzie nic nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 to tak samo jak z pieniędzmi - musisz mieć znajomych, żeby robić nowych znajomych, im więcej ich masz tym szybciej i łatwiej nowych znajomych będziesz poznawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 żeby robić nowych znajomych W pewnym momencie jest za duży przyrost znajomych per miesiąc, więc nie wychodzisz z domu. Tracisz znajomych i koło się zamyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 to jest moja największa obawa, nie wiem skąd się biorą znajomi, zwłaszcza w mieście 40k gdzie nic nie ma :/ Phi! Mieszkam w dość dużym mieście, ale każdy wyjeżdża z niego albo na studia albo za pracą. Mi lata lecą a w mieście ciągle tylko dziewczyny <18. On topic: Tydzień na brudstocku, chyba że nie będę mieć kasy to może i dwa tygodnie bo tanio. Poza tym chyba kumpel z internetów którego nigdy nie widziałem na oczy chyba będzie się żenić. Z narzeczoną też się kumplujemy, więc odwiedziłbym ich. Reszta to jak zwykle, do dupy. Komp się grzeje, ja się pocę i latają muchy. Bleh. Chcę zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 to tak samo jak z pieniędzmi - musisz mieć znajomych, żeby robić nowych znajomych, im więcej ich masz tym szybciej i łatwiej nowych znajomych będziesz poznawał a co jak nie mam kapitału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To proste, bierzesz najpierw dychę w kredo, opychasz to, bierzesz 2 dychy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 ale to byłby handel żywym towarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 a co jak nie mam kapitału na tym to polega, jak nie masz kasy to nie bedziesz mial kasy widze, ze nie zrozumiales porownania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Może nie żywym, ale towarem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 "Wakacje" :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dlaczego chcecie rezygnować z wolnego na rzecz pracy ? Czy macie jakieś problemy finansowe ? Co do moich planów to pełen spontan jak to mawia młodzież. Ale czasu wolnego też mi trochę ubędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Problemy finansowe i to nie małe, gdyby ich nie było, to bym wtedy nie musiał iść do pracy, a tak to internet chcę mieć :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 >17 lat >problemy finansowe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 co w tym dziwnego/śmiesznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 >problemy finansowe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tak to jest, jak nie ma się ojca, a matkę wyjebali z roboty, bo przez nią rozwaliła sobie kręgosłup i nikt u mnie w domu nie pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi