Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Z lekkim opóźnieniem Głosujemy! Głosowanie trwa do: 13.04.15 do 23.59 Piszcie na co głosowaliście, najlepiej z uzasadnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Threef - po prostu ilościowo wydaje mi się, że najwięcej fragmentów kodu podrzuca ludziom do pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Śmiechłem ze swojej kandydatury. xDDDDD No dobra oddam głos na frifa bo się starał chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 nikas, bo nie zasłużył w ogóle B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 gnysek, bo strasznie marudzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Chell ponieważ jest to urzytkownik głęboko zaangażowany w społeczność gmclanu. Zawsze pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja oddaje głos na Threefa bardzo mądry człowiek, co się wejdzie w jakiś temat czy to dla początkującego czy dla zaawansowanych to zawsze znajdzie się tam jego post zazwyczaj z poprawną odpowiedzią. Po 7 latach spędzonych na GMC w końcu zostałem doceniony nominacją, pamiętam że jak była pierwsza edycja Tymonów to poprzysiągłem sobie że chociaż w jednej kategorii się postaram o nominacje swojej osoby. Marzenia się spełniają. :P Hmm... tylko teraz muszę zmienić swoje marzenie bo tak głupio żyć bez celu, za rok trzeba wygrać w jakiejś kategorii. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 a to ja głosuję na Lechu4444, żeby spełniać marzenia XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Lechu, bo to wspaniały user, niech ma po tylu latach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mój głos także idzie na Threefa i to wcale nie patriotyczno-regularnie. Po prostu widać, że robi to co lubi, a robi dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi