I am vader Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tura 2: szmalu vs Threef Temat: Skakanie po dachach szmalu: Assassin's Roof https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32118 Threef: To The Princess, up we go! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32117 Głosowanie trwa do 2015-04-07 13:05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 obie gry są dobre, ale jednak szmalu przykuł mnie na dłużej no i jest większy związek z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Threef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Threef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Hmmm...Assassin's Roof, jakoś bardziej mnie przekonuje. Slythia, czemu cały czas usiłujesz się głosować, skoro i tak nie możesz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Threef, ładniejsza grafika, ogólnie obie gry spoko ale ta gra jest bardziej dopracowana mniej bugów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To The Princess, up we go! - Threef w grze szmala nie moglem nawet pierwszej mapki przejść, a gameplay u threefa fajny, graficzka przyjemna, estetycznie i dopracowane dostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Szmalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Oddam swój pierwszy kiedykolwiek głos w YXAch na.... Threefa! Oddaje ten głos na Threefa ponieważ jego gra znudziła mi się parę minut później :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ponieważ jego gra znudziła mi się parę minut później :D Minut? Nie masz co robić? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bardzo mi się podobała gra szmalu. Na niego głosuję. Też ciekawa sprawa że jak tylko się powie "dachy" to każdy myśli o Assassin's Creed. Edit: Zauważyłem trend, że na Threefa głosowali Ci którzy nie są fanami gier logicznych i zamiast rozkminiać poddali się. Ja tam lubię się męczyć więc bardzo mi się podobała gra szmalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja zdecydowanie nie jestem fanem gier logicznych i nie lubię się męczyć, ale głosowałem na szmala @down szmalu Dołączył: 17.02.2015 Postów: 1 W OGÓLE NIE PODEJRZANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 szmalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pomijając że Twoje konto nie zalicza się do głosowania, to spóźniłeś się o 24 minuty. Edit: A wlasnie, musze wynik oglosic. Szmalu vs Threef - PODSUMOWANIE OH CRAP! MAMY REMIS! Szmalu i Threef muszą się dogadać na termin dogrywki, która będzie trwała połowę czasu - 24H! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 uff, dogadać termin, a już myślałem że dogrywka zacznie się teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 @Threef Około 5 minut na testowanie gry(Co nie jest szmatem czasu), którą poddaje ocenie to chyba nie oznaka tego, że nie mam co robić, prawda? Tylko tego, że przyłożyłem się do "jakości swojej oceny" :D Na dodatek gdyby twoją grę udoskonalić, dodać trochę ficzerów to byłaby całkiem niezła gra na telefony. :) Edit: Vader, też lubię gry logiczne, strategiczne itd. tylko nie przepadam za logicznymi grami typu gry szmala w których trzeba odnaleźć drogę do celu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pomijając że Twoje konto nie zalicza się do głosowania, to spóźniłeś się o 24 minuty. trudno nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 OH CRAP! MAMY REMIS! :crosseyed: Będzie ciężko. Święta mnie rozleniwiły. Na dodatek gdyby twoją grę udoskonalić, dodać trochę ficzerów to byłaby całkiem niezła gra na telefony. :)Właśnie dodałem obsługę maty do tańczenia. Sterowania klawiaturą na pewno nie zrobię bo będzie za łatwe. Na mobilki fajnie byłoby to puścić i może kiedyś to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Właśnie dodałem obsługę maty do tańczenia. będzie można gibać wyczesane ruchy? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 no i co ustalili, co z dogrywkom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi