I am vader Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tura 2: Anty vs Chell Temat: Gra na 3 przyciski Anty: Trzy przyciski do zrzucenia ich wszystkich https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32111 Chell: GMClicker https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32113 Głosowanie trwa do 2015-04-06 16:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Po raz któryśtam już w tym turnieju mamy do czynienia z tym samym schematem: jedna z gier to solidnie wykonana prosta minigierka na minutkę nie starająca się być niczym więcej, druga to ciekawy, ambitny projekt, na którego jednak zabrakło trochę czasu/pomysłów. Gra Antka zauroczyła mnie antkową grafiką i generalnie oprawą, nawet mimo wkurzającej muzyki (dziw bierze, jak tak prosta i krótka gierka może mieć charakterystyczny klimat), ale jednak grałem w nią mniej więcej dwie-trzy minuty wliczając okres przyzwyczajania się do specyficznego dosyć sterowania - niestety, brak jakichkolwiek urozmaiceń dla tego typu gry jest jak ryż dla gołębi. Z drugiej strony mamy grę Chella (swoją drogą, jak to się wymawia?) o gmclanowiczach - pomysł poruszany nie pierwszy raz (choć zrealizowany chyba jednak pierwszy). Pomijając początkowe wpadki nie jest to tak złe, jak na początku opisałem. Jest jednak troszkę bardziej złożone, niż mi się wydawało (chociaż i tak dużo mniej, niż bym sobie tego życzył :<), klikanie mimo moich komentarzy mnie nawet wciągnęło, a obecność znajomych "twarzy" z pewnością ma swój urok. Jak już wspomniałem w temacie z grą, świetnym ruchem byłoby zaczarnienie drogich opcji na początku tak, aby można je było odkrywać wraz z postępem. No i popracować nad stroną graficzną, dorobić m. in. animacje przycisków (detal wcale nie aż tak nieistotny), zmieniłbym kolorystykę na bardziej forumkową, ale ok, czepiam się teraz. Na początku byłem pewien, że zagłosuję na Antego, ale jednak się zawahałem i stwierdziłem, że gmcowy klikacz jest dość oryginalny i mimo wszystko spędziłem przy nim więcej czasu, a o to w minigrach chodzi - głosuję na chella, ale zaznaczam, że była to bardzo trudna decyzja i polecam Antemu rozwinięcie swojej gry - chciałbym to mieć w bardziej rozbudowanej wersji na telefonie do pociupania na przystanku. specjalnie nie pogrubiłem, na kogo głosuję, żeby ktoś to przeczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Anty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ANtY bo dało się po prostu jakoś pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Najpierw szybkie ostrzeżenie - miałem poniekąd minimalny udział w GMClicker - Fortek podeslal mi zawartosc 1 skryptu pytajac dlaczego nie dziala i wytknalem brakujacy " && ". To tyle, ale wole abyscie to tu przeczytali zeby nie bylo bolu zadkow ze jestem stronniczy. Nie jestem. Myslalem nad swoim glosem odkad obie gry wyszly. Napisałbym posta 3 razy dłuższego niż Explosivo wypisując mój tok myślowy i była to BARDZO trudna decyzja, póki co najtrudniejszy wybór w YXY, ale głosuję na GMClicker. I przypominam ze glosujemy na projekty, nie ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Anty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 oszty anty archiwum x intro :P ale gierka fajna masz mój głos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 tak tylko wyręczę vadera i przypomnę, że twój głos się nie liczy Osobami głosującymi są uczestnicy oraz użytkownicy którzy mają konto stworzone we wrześniu 2014 lub wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wstrzymuję się od głosu. Nie potrafię wybrać. Dobra robota chłopaki. Obie gry po tyle samo plusów i minusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Chell, bo kliker a ja je lubię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ANtY, za niemilosiernie paskudna muzyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ANtY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ciężka decyzja, ale Chell, doceniam pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 tak tylko wyręczę vadera i przypomnę, że twój głos się nie liczy Osobami głosującymi są uczestnicy oraz użytkownicy którzy mają konto stworzone we wrześniu 2014 lub wcześniej. Liczy się , ja tu byłem wcześniej , moje stare konto to 'Zombie-Games' ale miałem małe kłopoty z e-mailem do starego konta a nie chciałem zawracać głowy administracji o zmianę dlatego stworzyłem nowe :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No i właśnie dlatego Twój głos nie jest ważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zagłosuj na starym koncie to pogadamy. Nie robię wyjątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 GMClicker, ale to był ciężki wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Chell vs ANtY - PODSUMOWANIE W turze Chell vs ANtY, siłą większości głosów wygrywa gra GMClicker autorstwa Chell! Chell przechodzi do 1/4 A ANtY przechodzi do 1/8 B2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi