Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W tym temacie nominujemy do CA waszym zdaniem najlepszego w 2014 roku użytkownika. - zgłaszać mogą osoby które zarejestrowały się wcześniej niż miesiąc temu - użytkownik musiał być aktywny w 2014 roku - nominację należy wstawić w tym temacie, aby wszystko było w jednym miejscu. - nie komentujemy w tym temacie, do tego powstanie osobny temat - NIE PODAJEMY DWA RAZY TYCH SAMYCH PROPOZYCJI !!! ZGŁOSZENIA TRWAJĄ DO 05.04.2014 DO GODZINY 23:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 I am vader - za stworzenie YXY 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 YXY 2015 jest w 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 to fakt. wybacz Vader, powodzenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 - nie komentujemy w tym temacie, do tego powstanie osobny temat Chrzanić to, komentuję. Nie robi mi różnicy to całe CA, więc się nie obrażę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 UWAGA! Oficjalnie informuję że nominacje można zgłaszać do 9 kwietnia do godz.12:00, w związku z niesatysfakcjonującą dotychczas liczbą nominacji (0). 9 kwietnia uruchomiony zostanie również temat umożliwiający głosowanie. Uprasza się o szybkie zastanawianie się i podawanie swoich typów za rok 2014 (a nie za 2015 Wojzax!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 UWAGA! NOMINUJĘ SIEBIE! DZIĘKUJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nominuję siebie! Nic nie zrobilem w 2014 ale i tak mozecie na mnie glosowac B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nikas masz już dużo nagród, a vader nie ma żadnej, ale z ciebie kolega :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Właśnie pisałem post w którym miałem Cię nominować. :P Wśród nicków które zapadły mi w pamięć są jeszcze: Amaterasu, gnysek, I am Lord, Threef ,YuuKun, no i Lechu4444 coś tam często próbował pomagać ale bez większych sukcesów. Niestety pomimo roku shaderów to YXE się nie zdążył wykazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 jak nominowanie siebie nie działa: Vader, za próbę odrodzenia gmclanu już w 2014 jak działa: ja, no bo jestem super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A ja nadal nie wiem o co Wam z tymi powodami lata. Jak patrze na poprzednie lata nigdy nie trzeba bylo podawac powodu nominacji usera. Edit: Myslalem ze w "dyskusjach" to napisalem, sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 no bez powodu to nie ma sensu nominować, to chyba samo przez się się rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi