Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Zrobiłem sobie nowy avatar, lepszy gorszy? Nawet jeśli trochę gorszy to może lepszy bo nowszy? Co myślicie? Stary: Nowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 nienawidzę jak ludzie na forach zmieniają awatary bo 3/4 z nich poznaję właśnie po awatarach a jak zmieniają to muszę czytając post patrząc na nick i się przyzwyczajać od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 "new is always better" ~Barney Stinson wczoraj Vader nakrzyczał na mnie za to, że po 3 latach zmieniłem avatar na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 zmieniałeś wcześniej i nie kłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 nakrzyczał bo zmieniłem avatar na steamie, nie nakrzyczał na steamie bo zmieniłem avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jak dla mnie lepszy. Przyzwyczaiłem się, że Twój avatar ma dwie klatki, to jakoś dam radę. Bo Chella to ni ciula spamiętać nie mogę ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy informacja o zmianie avatara jest tak istotna że aż zasługuje na nowy temat?:) Ale w każdym razie, jestem na tak, przechodzisz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Chell, odkąd cisnęliśmy L4D2 poznaję Cię po mordzie Coach'a. Teraz dostaje ku***cy za każdym razem jak widzę to cokolwiek to teraz jest na Twoim avatarze. Z drugiej strony sam zmieniłem... ale ja mam widoczną sygnaturę którą łatwo zauważyć i rozpoznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy informacja o zmianie avatara jest tak istotna że aż zasługuje na nowy temat?:) Ale w każdym razie, jestem na tak, przechodzisz dalej. zależy kto ten avatar zmienia, jeśli to ja to tak, jest aż tak istotna B) @I am vader: +1 też hejtuję te FF/anime czy co tam w czelowym avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Final Fantasy VIII najlepsza gra w jaką można grać na komputerach stacjonarnych, pozdrawiam i polecam, płaczę od natłoku uczuć za każdym razem gdy patrzę na ten avatar no i bez hejtów, plz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 no nie wiem, czy najlepsza, a Seid 2: Ponownie skradziona maska? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 seidów nie liczyłem, bo to by nie było fair wobec reszty gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi