gilos99 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam! Mam problem. Dzisiaj na forum pojawiła się moja nowa gra TogoWorld. Jednak nie cieszy się zbytnią popularnością gdyż zajmuje ona, bagatela, 120 MG! Próbowałem zmniejszyć objętość w różnych programach (m.in. w WinRAR) ale za każdym razem rozmiar gry nie spadnął poniżej 118 MG. Więc pomyślałem, że najlepszym wyjściem z tej krępującej sytuacji, jest umieszczenie gry na różnych stronach z grami flash. Ad rem. Potrzebuję kogoś kto mógłby wyeksportować plik wykonywalny exe do HTML5, lub do Flash, oraz ewntualnie pomógł mi wstawić grę na jakiś portal. Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 A wiesz że twoja gra w HTML5 też będzie zajmować 120MB bo to wszystko to rozmiar muzyki i grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 A wiesz że twoja gra w HTML5 też będzie zajmować 120MB bo to wszystko to rozmiar muzyki i grafiki? Chodzi mi tylko o to, żeby nie trzeba było jej ściągać, tylko żeby grać online na przeglądarce. Poprzednio próbowałem zmniejszyć jej rozmiar ponieważ chciałem dać Wam do pobrania, teraz chcę dodać na jakiś protal z flash'ówkami. Myślę, że zrozumiałeś. Kombinuje jak się da ponieważ nie chce wyrzucić 4 miesiące w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Każda gra którą odpalasz w przeglądarce pobiera się na twój komputer. Ona dalej będzie miała 120MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jedyną opcją w tym wypadku pozostaje lepsza kompresja dźwięków, jak gra będzie zajmować 20 MB to każdy chętnie w nią zagra. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jedyną opcją pozostaje zastanowić się, dlaczego aż 120MB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Każda gra którą odpalasz w przeglądarce pobiera się na twój komputer. Ona dalej będzie miała 120MB. Klient VNC odpalający grę :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Klient VNC odpalający grę :D Fervi Klient VNC? Czyżby wujek Google miał przede mną tajemnice? Dasz linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DangBean Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Klient VNC? Czyżby wujek Google miał przede mną tajemnice? Dasz linka? To raczej żartem było. Lepiej rozważ poradę gnyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ah tylko jak, jak nie mam pliku gmk i nie mogę usunąc dzwieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ah tylko jak, jak nie mam pliku gmk i nie mogę usunąc dzwieku. To jak w GM:S wyeksportowałeś grę? Tam nadal widoczne są dźwięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilos99 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No wŁasnie nie udało mo się wyekpsortować oi wtym problem xd dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi