Evilus Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (fotkę zrobiłem specjalnie ;)) A dla tych co jakość nie odpowiada - hjer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zią, Windows 3.1 już wyszedł z mody ;\ Z wypukłymi monitorami to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zią,to nie jest Win 3.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 I z tego co się dowiedziałem, to nie Monitor, tylko Telewizor :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Był pulpit z Linuxa, to jak by doctor nic nie napisał to bym chyba wszystkim po piwie postawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Podziwiajta cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Przynajmniej wrzucił tego giganta w linku, nie jak niektórzy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Myślałem czy was zabić, ale szkoda mi Bagno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Zabije za brak cycków! Mam dobrego neta wiec wczytywanie 4megabajtowego bmp by mnie nie bolało, ale w geście współczucia braciom mniejszym wstawiam wersje jpg 200 kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Fajnie. Czemu nazwałeś minecrafta Terum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nie pamiętam. Połowe ikonek i tak wywaliłem bo nie była potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nadal testuje i nadal nie wychodzi Tło to przypadkowy spam sceenowy sprzed kilu godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Screen sprzed paru dni, ale poza odpalonymi programami nic się nie zmieniło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Slack 13.1 z Fluxboxem i leśnym motywem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 oto moj pulpit z mojego zlomka-laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale sie linuxow namnozylo ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Masz racje! Tym linuxom to tylko jedno w glowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Masz racje! Tym linuxom to tylko jedno w glowie! Niektorzy chca wygladac na fajnych, instaluja pierwsze lepsze distro i kozacza na gmc ze screenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jeszcze troche i zaczna instalowac inter os dla szpanu Ale to dłuuuuuugo troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Niektorzy chca wygladac na fajnych, instaluja pierwsze lepsze distro i kozacza na gmc ze screenami. Niektórzy z Windowsowców chcą wyglądać na fajnych, instalują sobie pierwszego lepszego Windowsa i kozaczą na gmc screenami http://img864.imageshack.us/img864/9936/gg9.png Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 mam na kompie 3 systemy(2linuxy) i czesciej jednak uzywam xp'ka, a ubuntu tylko do zadan dla niego przeznaczonych(serwer http np.), nie wiem czemu tak ludzie ubustwiaja linuxy, moze dlatego ze jest darmowy ale 80zl za xp zalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 @TheMarcQ Tu jest problem, używasz systemu, który ma 10 lat i nie jest wspierany - nowe aplikacje nie są pisane dla niego, bo po co? Ubuntu jest dystrybucją przeznaczoną na desktop (chyba, że mówimy o wersji Server, ale ona jest konsolowa) i nie ma służyć dla Serverów (Jest ociężała, bo ma wszystko dla przeciętnego użytkownika) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No, doctor, nie chce cie rozczarowac, ale to, co powiedziales, jest idiotyzmem. Na lajcie z 80% uzytkownikow komputera ma zainstalowanego Windowsa bo jest przejrzysty, ma ladny interface, dobrze sie z nim pracuje i pociagnie wiekszosc rozrywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No, doctor, nie chce cie rozczarowac, ale to, co powiedziales, jest idiotyzmem. Na lajcie z 80% uzytkownikow komputera ma zainstalowanego Windowsa bo jest przejrzysty, ma ladny interface, dobrze sie z nim pracuje i pociagnie wiekszosc rozrywek. Konkretnie ~92%, tu nie chodzi o Interface, tylko o to, że: - Windowsa wciskają przy zakupie komputera - Niektórzy nawet nie wiedzą co to jest Windows, mimo, że go używają - Niektórzy nie słyszeli o Linuksie Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 1. Pewnie mają do tego jakieś podstawy 2. Kot biegający po klawiaturze się nie liczy 3. Zazdroszczę, mogą zachować radość życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Cicho. Teraz to jest mój temat. Macie mojego kolosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kolos bez opcji graficznych z rozdzielczoscia mojego laptopa(on ma 6lat) E: fervi ma w przegladarce wtyczke ktora wlacza alarm gdy na forum pojawi sie slowo linux/linuks/linus/ubuntu/jakasliteraubuntu i przekierowuje go wlasnie do tego posta gdzie zostalo napisane, po tym poscie jego glosniki eksploduja E2: linux linus linuxik ubuntu xubuntu kubuntu dubuntu server windows łindołs repozytorium darmowysoft GNU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 4tk weź się ucisz, bo gadasz głupoty. Linux nie jest zły, jedni wolą to, drudzy tamto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi