Nickolas Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 @g-enjoy EPIC monster trolol ayfkm poker rageman FAIL g tata - nawet jakby mi dopłacał to bym go nie zatrudnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dawno nie pokazywałem swojego... Pulpitu :D Więc wstawiam foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Kolejny, który nie zna .jpg :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 wole .png lepsza jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dobra, ale nie każdemu chce się ładować nie wiadomo ile stronę, bo komuś przeszkadza skompresowanie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mi się załadowało od razu ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 nienawdzię cwaniakowania... Ale wrzucę w formacie JPG. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 E: z prawej tapeta jest lekko ucieta, niech nikt mi tego nie wypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 hehe, widziałem już kiedyś coś takiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 marq, jaki chcesz miec podpis pod avatarem? nagroda za pomyslowosc i oryginalnosc, jakiej brak naszej spolecznosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 łeee, na forum linuxa i freebsd to przeważnie ciągle wrzucaja własnie takie pulpity :# a nagrody ni ma :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 marq, jaki chcesz miec podpis pod avatarem? nagroda za pomyslowosc i oryginalnosc, jakiej brak naszej spolecznosci ;) ej też chcę, przecie już tu ponad 3 lata jestem i też mam ładny pulpit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 marq, jaki chcesz miec podpis pod avatarem? nagroda za pomyslowosc i oryginalnosc, jakiej brak naszej spolecznosci hmmm, trudna decyzja łeee, na forum linuxa i freebsd to przeważnie ciągle wrzucaja własnie takie pulpity :# a nagrody ni ma :# nigdy n atakowyh nie bylem ej też chcę, przecie już tu ponad 3 lata jestem i też mam ładny pulpit Twoj pulpit jest calkiem calkiem ale ten xp mini... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 łeee, na forum linuxa i freebsd to przeważnie ciągle wrzucaja własnie takie pulpity :# a nagrody ni ma :# Wyraźnie napisałem: "[...]jakiej brak naszej spolecznosci" Marq: Done : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 marq, jaki chcesz miec podpis pod avatarem? nagroda za pomyslowosc i oryginalnosc, jakiej brak naszej spolecznosci ;) Nie wiem czy pomysłowość to jest jak ktoś się nudzi i nie ma lepszych zajęć niż układanie ikonek na pulpicie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie wiem czy pomysłowość to jest jak ktoś się nudzi i nie ma lepszych zajęć niż układanie ikonek na pulpicie ;) hehe, nokaut ! :D a żeby nie było offtopu. Ja tam staram się mieć mało ikonek, bo się bajzel robi potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Do takiego czyszczenia też trzeba mieć umiejętności. Mnie jak się zapycha pulpit to robie folder i do neigo wszystko wkładam. Teraz mam folder w folderze w folderze w folderze w folderze w folderze a w kazdym z tych folderów tyle plików,skrótów i folderów ile mi się mieściło na pulpicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Do takiego czyszczenia też trzeba mieć umiejętności. Mnie jak się zapycha pulpit to robie folder i do neigo wszystko wkładam. Teraz mam folder w folderze w folderze w folderze w folderze w folderze a w kazdym z tych folderów tyle plików,skrótów i folderów ile mi się mieściło na pulpicie. Ja mam folder "PULPITY" na dysku i tam 20 folderów z pulpitami, ale to nie są wszystkie bo część z nich wrzucam do "anonimowych" Nowych folderów, których też mam pełno na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 MarcQ ładnie to tak trzymać matkę na regale ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jak widać na przykładzie MarcQa , stylowi ludzie uzywają Opery :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 marq, jaki chcesz miec podpis pod avatarem? nagroda za pomyslowosc i oryginalnosc, jakiej brak naszej spolecznosci ;) http://demotywatory.pl/1295545/Porzadek-musi-byc Nie ma to jak pomyslowosc i oryginalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Nigdy nie będziesz JP na 100% Nie ma to jak dobry troll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Kolejny, który nie zna .jpg :o JPEG jest dla ciot z syfnymi monitorami i zepsutymi oczami. *trollface* PNG dla Ciebie to za duzo? Co, korzystasz z dial-up'a? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Coś w sam raz dla ciebie E: Pisałem już, że nie lubię, gdy ktoś dopisuje coś szybko do postu gdy ja już wyślę swój? D:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 JPEG jest dla ciot z syfnymi monitorami i zepsutymi oczami. Twoja twarz jest jedną z niewielu rzeczy, które nie tracą na formacie JPEG. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 JPEG jest dla ciot z syfnymi monitorami i zepsutymi oczami. *trollface* ;) JPEG jest dla ciot dla ciot JPEG Nie nasza wina, że pracujesz w G-data i masz miliony, przynajmniej jpeg nie sra rozmiarem. To co producenci aparatów to cioty, bo używają jpeg? E: ja pierdziele przestań, żalić się ludziom na osu, nic Ci to nie pomoże, akurat taki Shiirn gówno Ci powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Zapychanie ludziom łącz i spowalnianie wczytywania strony przez wrzucenie kilkumegabajtowego obrazka na forum nie jest najmądrzejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 PNG dla Ciebie to za duzo? Co, korzystasz z dial-up'a? Co Cie obchodzi czego używam. PNG MA SENS DLA GRAFIKI, która składa się z dużych obszarów jednakowych pixeli, wówczas screenshot pulpitu powinno się robić w PNG, ale oszczędź gdy wstawiasz jakieś powalone tapety (same), jak to Ty zazwyczaj i dajesz nam PNG (czy tam inne BMP) Btw. Lame is Lame. Używasz frameworka, ktory posiada ORM, a tego już nie używasz. cóż, taka Twoja wola, ale do pracy w agencji się nie nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Może tylko w G Data sprząta? :) W każdym razie - kompresuj, kompresuj i jeszcze raz kompresuj; ja zawsze kompresuje (mniej lub bardziej) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi