Marmot Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Robione całkowicie tylko dla kasy, przeciągające się jak brazylijska telenowela i do tego strasznie przewidywalne i denerwujące momentami. Nie jestem jakimś ekspertem w dziedzinie anime, ale Bleach jakiś wybitny nie jest imho :P . Obecnie oglądam tylko kolejne odcinki z ciekawości jak zakończą obecny wątek główny, ale za bardzo to się przeciąga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Lol FMA 1 wersja lepsza? 2 różni się tylko tym, że jest robiona w całości na podstawie mangi i jest o niebo lepsza. I ta, możliwe że mówisz o pełnometrażowym, bo nie wierzę żeby ktoś wolał jedynkę od Brotherhood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To ja może zgodnie z zamierzonym tematem dam swój pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 spoko gry, gupia tapeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No rzeczywiście, sprawdziłem sobie i faktycznie to ten pełnometrażowy mi się nie podobał, wchodzi na to ze 2 serii nie widziałem. Bleach zdaje się chylić już końcowi bo ( spoiler: ) Aizen został pokonany a Ichigo stracił moce shinigami , nie wiem jak to jest w anime bo ja czytam mangę, anime oglądałem do około 160 odcinka a potem przestałem bo zaczęło mnie wkurzać to że strasznie cenzurują Bleacha i dodają jakieś badziewne sceny których nie było w mandze. EDIT: a to mój zarupieciały pulpit. Znaczki skrótów poznikały mi z prawie wszystkich ikon, nie wiem czemu :P Na tapecie jest Kurosaki Ichigo z Bleacha w pełnej formie Getsuga Tenshou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dlatego podczas oglądania warto pomijać spoilery. A inna rzecz, że to jest taki tasiemiec, że zaraz znajdą kolejnego wroga i znowu będzie tak jak na samym początku z mocami ;) . Nie czytałem mangi, ale wszystko tam jest tak niesamowicie przewidywalne, że i przewidzieć idzie, jak to dalej pociągną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak chcecie jakieś anime w stylu bardziej tych amerykańskich seriali jak Dexter itp to polecam Ghost in the Shell (seriale, kinówki też, ale to jako coś innego). Cholerne wciąga i nie mam miliona odcinków, super mocy, nastolatków i tym podobnych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dlatego podczas oglądania warto pomijać spoilery. A inna rzecz, że to jest taki tasiemiec, że zaraz znajdą kolejnego wroga i znowu będzie tak jak na samym początku z mocami ;) . Nie czytałem mangi, ale wszystko tam jest tak niesamowicie przewidywalne, że i przewidzieć idzie, jak to dalej pociągną :) Nie tylko chodzi mi o spoilery, czasem do normalnych odcinków dodają jakieś scenki których nie było. W ostatnim chapterze Aizen wkurzył się że Urahara o stoi po stronie "Króla Dusz", ale o nim wiadomo tylko tyle że "Społeczeństwo dusz" zostało stworzone jego mocami. To jest jakiś wielki znak zapytania. Jadnak nie sądzę by był wrogiem. EDIT: Ghost in the Shell był amerykański? tego nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak chcecie jakieś anime w stylu bardziej tych amerykańskich w stylu bardziej tych amerykańskich w stylu Której części "w stylu" nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ok zrozumiałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak chcecie jakieś anime w stylu bardziej tych amerykańskich seriali jak Dexter itp to polecam Ghost in the Shell (seriale, kinówki też, ale to jako coś innego). Cholerne wciąga i nie mam miliona odcinków, super mocy, nastolatków i tym podobnych rzeczy. ze co? oswiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 joda cie oświeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jeśli lubić seriale amerykańskie to można obejrzeć Ghost in the Shell bo to dobre anime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 FLCL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dam swój pulpet, bo takie było (chyba) założenie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a gdzie "nowy folder" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 @Farkraj Ja go tam nie widze :D ------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Kilka skrótów do piratów na pulpicie... nieładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Rozpoznajesz piraty na odległość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ale, ale o kim mowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Rozpoznaję, żebyś wiedział :P O tobie mówię, Sir Nickolasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 lols ? powiedz mi teraz, KTÓRA gra jest PIRATEM, bo jakoś te moje gry są albo z kolekcji klasyki albo z innego zestawu, więc ogarnij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dobra, to sory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jak wy się orientujecie mając tyle syfu na pulpicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jakoś można. ANtY, jak ty znajdujesz folder TOWER DEFENCE? Najpierw zobaczyłem samą nazwę, a obrazka już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jakoś można. ANtY, jak ty znajdujesz folder TOWER DEFENCE? Najpierw zobaczyłem samą nazwę, a obrazka już nie. Sokoli wzrok :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mah pulpet :* Tapeta by Ranma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Cham! Też wrzucę, a co! (ja tylko troszkę podpicowałem tapetkę z neta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Truly przepiękna czerwonowłosa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi