Kofel Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A są jakieś kompilatory C++/C/C#/Delphi na MAC'a?Weź przestań zadawać takie durne pytania : O... No jasne, że tak :S A mówiłem o grafiku dlatego że słyszałem że MAC jest dobry dla profesjonalnych grafikówNo jest dobry ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Może dla ciebie są durne ale nigdy nie miałem MAC'a ani linuxa bo nie miałem potrzeby, na starym kompie sobie chyba zainstaluje żeby se go ogarnąć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dobra nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Prawdę mówiąc, to chyba obecnie nie ma platformy na której by nie było tak podstawowej rzeczy jak kompilator C czy C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na iphona chyba nie ma ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na iphona chyba nie ma ; d na iphona masz objective c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jeśli już jesteśmy w tym temacie: Czy Mac można zainstalować na PC? Nie bijcie mnie za niewiedzę, bo naprawdę nie wiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Mac to komputer w calosci : ) Tak da sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 kto usunoł mojego mądrego posta!? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na iphona chyba nie ma ; d Zdziwię Cię, jest. Przez Cydię można sobie ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 iPhone == ARM == port gcc na ARM jezu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no ale czy na iphonie dołączymy sobie do projektu np bibliotekę allegro lub SDL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja wiem, że Debian jest lepszy, ale netinstall nie chodzi na modemie ZTE ZXDSL 852 a poza tym nie chce mi się ściągać 30 obrazów płyt CD z Debianem. Ale w sumie, Ubuntu to "Debian Lite Edition" :> Debian nie jest lepszy tylko do innych zastosowań. Ja używam i Ubuntu i Debiana, z tymże pierwszego w domu na desktopach (osobiście preferuję windows, ale muszę coś mieć do lepszej interoperacyjności z systemami posixowymi) a drugiego na wszelakich serwerach. Moim zdaniem nie ma sensu używać Debiana na desktopie, bo po co? No chyba, że ktoś ma nadmiar wolnego czasu i nic innego do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mac to komputer w calosci : ) Tak da sie. Dzięki, Kleik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 no ale czy na iphonie dołączymy sobie do projektu np bibliotekę allegro lub SDL ? Pomyśl co ty mówisz. Biblioteki są tworzone pod pewne konkretne systemy, a te nie mają wersji na iPhone, co możesz błyskawicznie sprawdzić. Zresztą, nikt nie będzie takowych używać na iPhone, posiadając iPhone SDK, które jest kompletnym zestawem do tworzenia oprogramowania na to, w tym gier, bo posiada biblioteki do OpenGL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No to dobrze, już znalazłem tego iphone SDK to spróbuję ogarnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No to dobrze, już znalazłem tego iphone SDK to spróbuję ogarnąć :) bez Maca ani rusz, tak wspomnę... no i zajefajny język objC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 najorginalszy pulpet of word Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Po formacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja mam armate a ty nie, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 to jest mój pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 OMG OMG OMG! Internet Explorer! Ratunku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Lol ten ma jeszcze GM'a 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Lol ten ma jeszcze GM'a 7.0 a ja mam GM6. czy mam się wstydzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja na laptopie ciągle używam 5.0 (darmowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 no dobra nie wyszło mi :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Moje ubuntu - nic się nie zmieniło - no ale mam bałagan :/ Ja mam 3.0 i co podskoczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co 3.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fajne to ubuntu : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 równie dobrze wstawiajcie same tapety, ehh ;E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi