Pereh Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Się nic nie zmieniło ...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pereh Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Panie.. Panie tu nic nie widać! Jeno tapetka - mówiłeś gnom ale chowasz, jaki jest tego sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Panie.. Panie o gustach się nie dyskutuje! Normalny sens, proste jak budowa cepa! Podoba mi sie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 W barwach XP, mogłem mieć Wina 7 ale wolałem XP ze względu na klasyki a nie byłem pewien czy wszystko bedzie pięknie śmigać jak na XP. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Jaki masz nick w BC 2? ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Nie gram, gry stoją i niech stoją dalej, przyjdzie czas na granie. Konta nie tworzyłem, nie chciało mi się a pudełko gdzieś leży... musiałbym chyba nr. seryjny przepisać? Nie gram w żadne gry przez sieć oprócz cs, ale dość rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Nie gram, gry stoją i niech stoją dalej, przyjdzie czas na granie. Konta nie tworzyłem, nie chciało mi się a pudełko gdzieś leży... musiałbym chyba nr. seryjny przepisać? Nie zmyślaj, masz pirata po prostu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Nie, akurat za dużo sciągania :P Oryginał. A tak w ogóle, myslałem że będzie fajniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 No po singlu battlefield raczej sensu nie ma, bo jest słabszy niż stary MoH:AA, więc raczej piraty odpadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 a to moje dziecko: (nakładka(program) to BumpTop) http://infobot.pl/r/1GbR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 instalujesz takiego bumptopa i żegnaj wydajności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 z ciekawości pobrałem i zajefajnie, zżera mi 70-100 k ramu a pulpit nawet nie raczy mi się otworzyć. Muszę kończyć proces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 jak się ma dobrego kompa to się nie zauważa spadku wydajnosci. w czasie "nic_przeze_mnie_nieorbienia" użycie pliku stron nie przekracza 500mb , wiec... nie ma problemu z zadnym spadkiem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 tylko po co to? ;p ani wygodne, ani ładnie nie wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To juz zalezy od gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 jak masz np. duzo ikon na pulpicie to jest o wiele wygodniej, i mozna sobie wszystko poukładac na scianach i w ogole i spiać w 'paczki'. a wyglad, apety na scianach i 'podłodze' to mozesz własne wstawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fzajac Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Szaro, ale czysto i przejrzyście :) Windows 7 x64, 1920x1080. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Szaro, ale czysto i przejrzyście Windows XP professional x32, 1920x1080 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fzajac Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 XP też mam zainstalowanego. Po prostu większość czasu spędzam na 7, ale jak nie mogę czegoś popchnąć to działam pod XP ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mój Ubunciak 9.10: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 współczuję że masz ubuntu : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja wiem, że Debian jest lepszy, ale netinstall nie chodzi na modemie ZTE ZXDSL 852 a poza tym nie chce mi się ściągać 30 obrazów płyt CD z Debianem. Ale w sumie, Ubuntu to "Debian Lite Edition" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Oj ty piracie ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wow, piracka wersja gry kosztującej 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja wiem, że Debian jest lepszy, ale netinstall nie chodzi na modemie ZTE ZXDSL 852 a poza tym nie chce mi się ściągać 30 obrazów płyt CD z Debianem. Ale w sumie, Ubuntu to "Debian Lite Edition" :> Wystarczyło by użyć UbuDSL, który z czego mi wiadomo działa bez X'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Lubie miec porzadek na pulpicie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Mam tam jeszcze machon, i tak naprawde wszystkie typy drzewa : D Kocham Windows 7 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi