Farkraj Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ally ssie xD FTH! ja grałem kiedyś na BL :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 http://mikuruchan.pl/i-zJuIVpN.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 http://i28.tinypic.com/293yqac.jpg O :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Muszę sobie strzelić formata ;P Wie ktoś skąd ściągnę Vistę Buisness ? HP Recovery mi nie działa :/ A przynajmniej mam klucz oryginalny od spodu lapka ;P ( na dowód mogę dać fotkę z zamazanym kluczem, jeżeli nie wierzycie, że mam oryginał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 zassij z torrenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 jakiś warez, ale szukaj podobnej wersji jaką ty masz, bo wtedy to i klucz ie pomoże ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 HP Recovery ci nie działa to w Windowsie? A nie zgrywałeś zaraz po kupnie laptopa instalki czystego systemu na płyty przy jego użyciu ;x ? To sobie załatwiłeś sprawę. Chociaż z tego co słyszałem, to można odzyskać system na laptopach HP z poziomu BIOSa. Sam tego nie testowałem, bo jeszcze mi to niepotrzebne było, ale poszukaj. Bynajmniej sprzedawca w sklepie gdzie kupowałem laptopa mówił mi o takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 CS 1.6 Nonsteam. Oż Ty piracie na Linuksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 BIOSem powiadasz? Zobaczę później :P Chociaż i tak instaluje mi się pełno niepotrzebnych śmieci razem z windowsem, więc chyba wypalę sobie czystą wersję i po prostu ściągnę sterowniki :) Przy okazji 8GB więcej miejsca bo nie będę potrzebował recovery... A skoro klucz mam oryginalny to mogą mi naskoczyć jeżeli będę mieć wypaloną płytkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 OpenSource bro Marmocie...ostanio ogladalem film o wolnosci blabla oprogramowania ze niby piractwo wejdzie niedlugo do powszechnego uzytku tak jak bylo to z innymi rzeczami xD , wiec ze tak powiem ide z duchem czasu .. < ja tylko nazwy podmienilem bo non steam tak fajnie brzmi ; D ! > ps. modl sie zeby propa tu nie wszedl i nie zobaczyl tego sapka na pulpicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 xD Troszki posprzątany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 @Nobody: http://www.vista123.net/content/how-remove...e-your-notebook ;) . Chociaż przynajmniej jak dla mnie Works, oprogramowanie od Cyberlinka i parę innych rzeczy się przydało :P . Jedynie Quickplay (marna podróbka Windows Media Center), trial Office 2007 (z czasem i tak sobie pełne wgrałem oryginalne, a do tego czasu Works był wystarczający) i trial Nortona były mi całkowicie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 @Damian - Nastepny ktory nie wie co to Active Desktop : O Linkin Park = pfffff Dragonforce = YEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 GM6 Crack by Ranmus rulz :D @UP: Co chcesz od linkin parka fajne niektóre piosenki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 OpenSource bro Marmocie...ostanio ogladalem film o wolnosci blabla oprogramowania ze niby piractwo wejdzie niedlugo do powszechnego uzytku tak jak bylo to z innymi rzeczami xD , wiec ze tak powiem ide z duchem czasu .. Fabryka (niszczy środowisko) > Gracz > Śmietnik (plastikowe pudelku niszczy środowisko) Warez > Gracz > Delete Piractwo jest bardziej ekologiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A kogo obchodzą ekolodzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Prawdziwy meski pulpit : Beat that ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Desktop changed in 20h and 55min. Whoa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 moja tapcia z Waitsem się gdzieś zapodziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 @ PoxiPol Podobno w anglii jak ktoś gada "pffff" to znaczy że jest gejem :] Mój pulpit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 @ Marmot - jak kogos nazwiesz puff to znaczy ze jest gejem. + Jestescie w Polsce : ) Wiec dla was to zadna roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 @ Marmot - jak kogos nazwiesz puff to znaczy ze jest gejem. Spójrz Ty do kogo piszesz, mnie takie pierdoły nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kurde co ja poradze ze gosciu ma podobny avatar do twojego starego : ( Wezcie sobie wybierzcie 1 avatar i z takim zostancie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A oto mój śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Widzę, że masz tam mnie i Warlordsy III :) Zajefajna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Widzę, że masz tam mnie i Warlordsy III :) Zajefajna gierka Warlordsy fajne, ale przeszedłem dwójkę i trójkę po kilka razy i nagrałem się strasznie dużo przez sieć. Szkoda, że nie robią czwórki. Jakby to jakiś ubisoft wsparł czy inne EA to by mogła wyjść hitowa gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Przecież jest IV ale strasznie zrąbali. To nie rts tylko turowa coś w stylu heroesów tylko dużo gorsza EDIT: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1766 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 To nie ta seria. Są dwie serie: RTSy: Warlords Battlecry i Strategie turowe: Warlords. Co prawda obie należą do tych samych firm, ale jednak to nie to samo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi