Osiem Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Pasek zadań =! pulpit :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 @Duszek - Dzieki! Zapomnialem ze istnieja tego gry jak Icy Tower : D Od razu przypomniala mi sie elostomania : D ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 @Duszek - Dzieki! Zapomnialem ze istnieja tego gry jak Icy Tower : D Od razu przypomniala mi sie elostomania : D ehh Do pičí! Tez mam gdzies chyba (moze nie na pulpicie) ale mam Elastomanie, kurde xD Ide zagrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Pasek zadań =! pulpit :3 Agreed. :D O...ja też mam Elastomanię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 O, rly? tibia, tibia a tibia, máte jiné hry? :boxed: :blink: tibia, tibia i tibia,masz inne gry? :boxed: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 tibia, tibia a tibia, máte jiné hry? :boxed: :blink: tibia, tibia i tibia,masz inne gry? :boxed: :blink: jj, mám 666 jiných hěr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Co kurffa macie do Tibi? Oceniaja gre po graczach nooby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ale 6 ikonek to stanowczo za dużo, ja tyle nie mam w sumie wszystkich XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Jednak sa OTSy na 7.4 sa OTSsy na 8.0. Wyobraz sobie ze polubiales jakas gre, ale jest to juz ulepszona wersja i chcesz popatrzec na starsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Jednak sa OTSy na 7.4 sa OTSsy na 8.0. Wyobraz sobie ze polubiales jakas gre, ale jest to juz ulepszona wersja i chcesz popatrzec na starsza. Vlastně, bo sou servery růžne i každy ma jíneho klienta. :P Edit: No pravě každy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ale 6 ikonek to stanowczo za dużo, ja tyle nie mam w sumie wszystkich XD Mój pasek zadań jest fajny. 6 dużych ikon. W7 ftw. :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 A ja złapałem nowego stajla: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 GRID tym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 @Ghost: Tibia... Dlatego taki dziwny jesteś? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 @Ghost: Tibia... Dlatego taki dziwny jesteś? ;p Proszę się nie śmiać z Tibii. Grałem w czasach gimnazjalnych i miło wspominam zarówno samą grę, jak i nasz klasowy klan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Leopard: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Proszę się nie śmiać z Tibii. Grałem w czasach gimnazjalnych i miło wspominam zarówno samą grę, jak i nasz klasowy klan. Za to ja nie. Mi Tibia kojarzy się z małolatami z kafejki o niskim ilorazie inteligencji. Aczkolwiek nie twierdzę iż nie ma tam ludzkich graczy. :) Wszystko dla ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Tak się składa, że z darmowych MMORPG to Tibia jest chyba najlepsza. Każdy patrzy na grafikę, ale ta gra jest rozbudowana dość jak na darmówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Tak się składa, że z darmowych MMORPG to Tibia jest chyba najlepsza. Każdy patrzy na grafikę, ale ta gra jest rozbudowana dość jak na darmówkę. Potwierdzam. Ze wszystkich MMORPG w Tibię grałem najdłużej. Prostota czasami jest fajna :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 A ja jakoś grałem ze 10 minut, bo ta "prostota" jest tak prosta, że aż kwadratowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Bo kurde jestes w tych 90% populacji ktora patrzy na grafike a nie na gre. God. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Akurat ja należę do tych "grywalnych", to była tylko ironia. Ja nie rozumiem twoich "jaj", Ty nie rozumiesz moich. 1:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Wasze "jaja" są tak dołujące, że aż ma się ochotę zostać emo i ciąć się, ciąć, ciąć, ciąć, a potem mieć 2 litry krwi mniej i stado fanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Najlepszy z darmówek jest Metin,bo przynajmniej jakoś wygląda,czyli przyciągnie 90% graczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ta, ######stych graczy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A ja jakoś grałem ze 10 minut, bo ta "prostota" jest tak prosta, że aż kwadratowa. Czy ktoś jeszcze widzi tu ironię, wskazującą na to, że vader nie sugeruje się grafiką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mój pulpit, co tydzień sprzątany :) Czasami tylko zapominam ;] Zgadnijcie, jak te dwa stworki się nazywają ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 @Up- hmm, Stratygounaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 pacz że nie oglądam bajek ale to pewnie jakieś digimony? zgadłem? a pulpitu nie pokaże bo mnie zaraz o piractwo posądzą....chociaż niby mogłem kupić te giery..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 http://digimon.wikia.com/wiki/Guilmon http://digimon.wikia.com/wiki/Growlmon Wiesz jak długo tego szukałem ? xD Patrzyłem po wszystkich i szukałem podobieństwa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi