Slax Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Heh były porządki :D https://gmclan.org/uploader/3781/pulpit123.png :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 http://img131.imageshack.us/my.php?image=beztytuuyo0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 wojzax, a skad msza taka fajna tapetke ? Na prawdziwa nie wyglada, wiec sie spytam z jakiej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Z ostatniego trailera Operation Flashpoint 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 https://gmclan.org/uploader/152/75c1313856.png Optymistyczna tapetka. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Fallout Tactics <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Wcześniej była i jedynka i dwójeczka. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 https://gmclan.org/uploader/152/75c1313856.png Optymistyczna tapetka. =D Diablo II +1 Soldat +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Trochę ikonek przysłoniętych przez foobara... http://img389.imageshack.us/img389/5297/beztytuump8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 A za Starcrafta nie ma punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 A Starcrafta nie lubię :[ https://gmclan.org/uploader/547/pulpitse.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ja Ciebie też nie lubię. ;[ W sumie co tak pusto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Tymku ten temat LiteStepa nie wyświetla ikon na pulpicie : ) A pulpit otwieram sobie w nowym oknie. Można się przyzwyczaić a i tak nie ma bałaganu. A pulpit i tam mam zawalony :[ Czemu mnie nie lubisz ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Nie znam się. =D Bo nie lubisz Starcrafta. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Foch. ;( progio!: Ładny styl okien i ciekawy wygląd foobara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Marrac: Starcraft to klasyk Blizzarda, nikt go nie przebije. Nie lubię cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 ;( Chociaż przyznam się że grałem w Starcrafta parę razy i nawet fajnie się grało bo obtoczyłem wroga! Byłem wtedy eloelo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Heh, jak to moj kolega nazwal gdy zobaczyl starcrafta "To ty K-wa w pokemony grasz" Mniej wiecej sie z nim zgadzam co do grafiki, ale grywalnosc jest NIESAMOWITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 A co jest takiego złego w Pokemonach? Jedno z niewielu RPG, które mi się podobało ;o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Pekomeny = Tibia = Gówno = Smród = Lol = Rotfl Nie lubie pokemonow, znaczy wciagnela mnie ta wersja na game boy advance ale zadna reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 pokemony to imo legenda rpgow, w które kazdy powinien zagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Co mają Pokemony do Tibii, to kompletnie nie mam pojęcia. Pokemony to jedne z najlepszych jRPG jakie powstały, a Tibia to zwyczajny MMORPG. To, że powstało anime bazujące na tej grze, za którym zaszalały miliony dzieciaków, to nie znaczy, że ta gra to gówno. Grałeś w Pokemon Red albo Blue? Jak tak, to powiedz co Cię odrzuciło tak od tej gry. Można mieć własne zdanie, ale pewien argument na jego utrzymanie również i chcę, żebyś mi powiedział, dlaczego Twoim zdaniem RPG z serii Pokemon są gównem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 gralem w yellow red blue, u kolegi w xrystal diamond pearl, i mu nabijalem lvl, ja wogole nie lubie rpg ow bo nienawidze tej monotonni, a pokemony poprostu sa dziwne, rodzice mnie kiedys uczyli, (bo tez pokemonow nie lubili) Pokemony = Demony...:P rownierz nie lubie tekstow typu get pokemon red to et this pokemon!!! nie pamietam w ktorej to bylo, ale cos sie tam chyba wybieralo czy co, nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 https://gmclan.org/uploader/3751/pulpit.jpg nowa tapetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 lol nastepny oczekujacy fan diablo 3... mnie tam tylko 2 kreci, a co do reszty blizzarda to nic, 3 zbyt wesola prawdopodobnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 wyjdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Fajna ta tapetka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 nowa tapeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 http://img140.imageshack.us/img140/4082/pulpitnl8.png obecnie nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 + football meneger 2008 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi