TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Duck power!!!!11111 Rzeczywiście, trochę oczoj**na tapetka :] Mój desk świeżo po reinstalce Winshita: Btw, Winshita używam do gier, Linuxa do netu, Tibii i biura :) https://gmclan.org/uploader/2791/pulpet_po_reinstalce.jpg Szkoda, Nowe Ubuntu przepadło po formacie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No to dawaj niggerze ;[ Nawijaj ;[ Nieźle się uśmiałem jak zobaczyłem Twój pulpit i Twojego posta ;/ Btw, Winshita używam do gier, Linuxa do netu, Tibii i biura smile.gif Ale i tak jeszcze nie widziałem Twojego pulpitu z Linuxa. Widzę że stawiasz serwer na Windowsie, przeglądasz na nim internet. Czyli mówisz że masz Linuxa tylko żeby poszpanować? ;=/ Wyjdź proszę. EDIT: HipHop eJay 2 - Toż to dupa. Wrzuć Twoje kawałki, chętnie posłucham ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Szkoda, Nowe Ubuntu przepadło po formacie ;( Boś dupa. Zamiast partycje pod ubuntu sformacić (mkfs.vfat) ty oczywiście dałeś formatować CAŁY DYSK instalerowii windowsa. Potem wystarczyło by tylko gruba przywrócić - Enjoy your stupidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 HipHop eJay 2 - Toż to dupa. Wrzuć Twoje kawałki, chętnie posłucham ;/ yeah sam jestem ciekaw ;O i dorwałbyś jakąś nowszą wersję a nie ze staroci korzystasz ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 yeah sam jestem ciekaw ;O i dorwałbyś jakąś nowszą wersję a nie ze staroci korzystasz ;F Miałem to w Niezbędniku 2/2004 (HipHop eJay 2) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 2/2004 heh, tuxman jak zawsze na czasie ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 TuxMan jak już chcesz zrobić dobrą muzykę to załatw sobie FLa a nie bawisz się w jakieś układanie gotowych klocków ;/ Albo załatw sobie nowszą eJay'a. A co do Twojego eloelo pro rapu. Daj go ;=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 TuxMan jak już chcesz zrobić dobrą muzykę to załatw sobie FLa a nie bawisz się w jakieś układanie gotowych klocków a tam, to tak jakbyś każdemu pisał: "jak chcesz zrobić dobrą gierkę to pisz w C++ a nie bawisz się w jakieś układanie gotowych klocków w GM-ie" Po prostu nie każdy zna się na wszystkim, sam kiedyś korzystałem z ejayów, po prostu są szybkie, łatwe i przyjemne (choć bardzo ograniczone) pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Po co od razu FL. ModPlug Tracker to całkiem wporzo darmowy program do robienia muzyki. Co prawda, nienajprostszy w obsłudze, ale to kwestia przyzwyczajenia. A do tego jest darmowy, czego chcieć więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jakby mi ktoś powiedział jak zainstalować w FL plug-in Edirol Orchestral byłbym wdzięczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Lenin i to ograniczenie mnie boli ;/ Programista: Instalujesz po prostu wtyke, później wchodzisz w Channels > Add one > Orchestral i tyle. Marmot: No może nie korzystałem z innych programów ale jednak lepiej zasięgnąć po coś lepszego np. FL Albo program który wymieniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Mam zainstalowaną wtykę ale nie widać jej w channels->add one EDIT: ok pogrzebałem w opcjach i już działa, dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Mój desk świeżo po reinstalce Winshita: A kto go zrobił? Microzje* :rolleyes: ? .../2791/pulpet_po... Fajnie. Zrobisz mi jedengo pulpeta? Z dostawą do domu? Zaraz podam adres.... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Widze , ze Tuxman nadal anty "Windowsowski" lecz nadal go uzywa. Smieszne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tuxman, wszystkie te czynności do których jest Ci potrzebny windows zrobisz na linuxie. Nawet otserva nie ma problemu skompilować, a Tibia jest natywnie. Hopsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Widze , ze Tuxman nadal anty "Windowsowski" lecz nadal go uzywa. Smieszne ;p Bo mój stary używa g*wna zwanego Windowsem i nie chce się przesiadać na Linuxa. Nawet zabrania mi instalować :/. Jakby mój stary wiedział, do czego jest LILO albo GRUB to by było ok :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A ja uważam, że Ty po prostu zmyślasz takie głupoty, bo nie radzisz sobie z linuksem. Ten system Cię przerasta i wszystko zwalasz na windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A ja uważam, że Ty po prostu zmyślasz takie głupoty, bo nie radzisz sobie z linuksem. Ten system Cię przerasta i wszystko zwalasz na windowsa. Odkryłeś potęge tuxmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaders Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Bo mój stary używa g*wna zwanego Windowsem i nie chce się przesiadać na Linuxa. Nawet zabrania mi instalować :/. Jakby mój stary wiedział, do czego jest LILO albo GRUB to by było ok :P Co za bachor. Tak gadac w wieku 12 lat :blink: :lol: :lol2: EDIT: Jestem rok starzy, ale takich "fochów" i wymówek przed swoją głupotą nie stroiłem. Za to ty powinieneś wrócić(a czy wogóle z niej wyszłeś?) do piaskownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ciszej nad ta trumna... https://gmclan.org/uploader/3255/pulpit.jpg zmatrix - na zywo pulpit wyglada bardziej "matrixowo", na screenie literki nie splywaja po ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Bo mój stary używa g*wna zwanego Windowsem i nie chce się przesiadać na Linuxa. Nawet zabrania mi instalować :/. Szacunek dla Twojego Ojca ;) @Vaders , nie smiej sie ja w tym wieku lubialem jeszcze przesiadywac w piaskownicy , i nawet nie wiedzialem o istnieniu takiego czegos jak Windows. ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Bo mój stary używa g*wna zwanego Windowsem i nie chce się przesiadać na Linuxa. Nawet zabrania mi instalować :/. Jakby mój stary wiedział, do czego jest LILO albo GRUB to by było ok :P No bo wie, że i tak prędzej czy później go wywalisz. Zresztą, instalacja Ubuntu nie wymaga nawet partycjonowania i formatowania dysku, wystarczy koło 3GB wolne na partycji z Windowsem. Ubuntu tworzy sobie wtedy taki jeden duży plik, w którym trzyma wszystkie swoje rzeczy i odpala się to jak normalny system i nie ingeruje to w nic co jest już na komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 @Vaders , nie smiej sie ja w tym wieku lubialem jeszcze przesiadywac w piaskownicy , i nawet nie wiedzialem o istnieniu takiego czegos jak Windows. ;pp Sorry, ale uznałem to za najlepsze porównanie, choć i tak jest według mnie niewystarczające :blink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Odświeżam temat :) Mój pulpit (Głównie nic się prawie nie zmieniło :) ale jest nowa tapeta :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Odświeżam temat :) Mój pulpit (Głównie nic się prawie nie zmieniło :) ale jest nowa tapeta :] ) O, lol! KOlejny od WoW-a :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja od WoW'a nie jestem, ale pobrałem 10-dniowy trial dla testów, i sądze, że nie jest taki zły ;) Obwiniacie go bo to MMO ;P http://www.bankfotek.pl/image/112986.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Mylisz fakty :D JA zamiast punktów many wole ammo zamiast czarów, bronie, zamiast mieczy, nożyki, zamiast tarcz magicznych i zbroi, wole kewlar z hełmem. ------edit------- fajny pasek i widzę, że nie zminimalizowałeś GG 8.0 żeby się poszczycić co masz... ej, co to plik kula.png? podziel się z nami nim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nie zminimalizowałem bo tego screena miałem pokazać koledze nie wam, chodziło o AIMPa :P I tak używam AQQ 1.4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie zminimalizowałem bo tego screena miałem pokazać koledze nie wam, chodziło o AIMPa :P I tak używam AQQ 1.4... 1. http://i-tech.linuxpl.eu ???? eeee....Nazwa Linuxa, tematyka microsofta. ale lolowska strona..... 2.Naprawdę ekscytująca kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi