mr_woozie Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A czy to prawda, że w SE się szybko psują joysticki?? :blink: eee według mnie to nie dokońca prawda...ja mam k700i i mi sie nie zepsuł jeszcze i narazie nic na to nie wskazuje...kolegom ktorzy maja SE tez sie jeszcze nie popsuł... :P po prostu jak trafisz na jakiś trefny model to ci sie popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 J220: \m/, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ja zbieram kase na SE J210 i chwilowo mam Motke C550(SUX!) mojej siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Dobra, idę se dziś kupić tego k750i i tyle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 K700i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 eee według mnie to nie dokońca prawda...ja mam k700i i mi sie nie zepsuł jeszcze i narazie nic na to nie wskazuje...kolegom ktorzy maja SE tez sie jeszcze nie popsuł... :P po prostu jak trafisz na jakiś trefny model to ci sie popsuje Prędzej odlepi się nalepka "Kłik szer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a ja sie swoją komrą pochwale nie ma wielu szpanów ale jest idealna do rozmów i sms'ów przynajmiej wszyscy tak mówio xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Zychu gratuluje wyboru, ja też mam nokię 1600 tyle, że czarną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Co mi powiecie na temat tego telefonu? (Nie chodzi mi o to, czy ma jakiś supermaga wypasiony bajer lub go nie ma, ale czy jest awaryjny, funkcjonalny jak na swoją klasę :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 to moje fony (n-gage biorę na wycieczki :P) Mój ziomek, Ja tez mam n gage xD Gadzina wymiata, ma wszystko mimo to że ma już 3 lata i tak większość nowych telefonów nie ma do niej porównania. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Co mi powiecie na temat tego telefonu? (Nie chodzi mi o to, czy ma jakiś supermaga wypasiony bajer lub go nie ma, ale czy jest awaryjny, funkcjonalny jak na swoją klasę :) ) można powiedzieć że jest nie do zniszczenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Co mi powiecie na temat tego telefonu? (Nie chodzi mi o to, czy ma jakiś supermaga wypasiony bajer lub go nie ma, ale czy jest awaryjny, funkcjonalny jak na swoją klasę :) ) Jeden z moich kumpli ma chyba taki sam. Przyznam, że jest nawet fajny. Chociaż ten joystick taki nie wygodny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 @Adsti ;*: Mój brat używa tego telefonu, wg. mnie kijowy, aczkolwiek on nie narzeka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Oooo ja też mam N-gage Classic. Może i wielki ale wydajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Dobra, wszyscy mają n-gage. Jestem ciekaw kto w n-gage ma aktywną kartę. Mój kumpel robi tak, że kupuje sobie fona tylko do grania, a kartę mu wyłączyli 3 lata temu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Patrząc na obecnie dostępne telefony na rynku, to lepiej brać jakiś z Symbianem, np. N73, który ma większą funkcjonalność od N-Gage i jest bardziej poręczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A według mnie N-Gage jest do d***. Nie ma w nim ani aparatu, ani kamery a na dodatek grafika w grach na ten model jest o wiele gorsza niż w takich komórkach jak Nokia N70, czy chociażby 6280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A co do k750i to telefonik supeeeer. ;d Warto kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ha! Załatwiłem sobie takiego fona jak ma Tymon,szkoda że nie na zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jak w temacie. Ja mam Nokię 6630 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja mam nokię n-gage :P było pełno takich tematów :] ciach... Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Był taki temat.(wiem bo sam go zalożyłem :P ) Ja obecnie mam Nokię 6100 i nie nazekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nokia N70 Wypas fon z możliwością oglądania filmów pełno metrażowych (Divx oraz Xvid ! :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja Nokia N-Gage Classic oczywiscie ;) Z karta mmc 512mb niczego wiecej do szczescia nie trzeba :D eXcLiFe duzo fonow ma teraz mozliwosc odtwarzania divixow chyba kazda nokia z symbianem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja mam Sagema My x5 -2v, ale niedługo jakąś nokie se załatwię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 nokia6020i oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja mam Sagema My x5 -2v, ale niedługo jakąś nokie se załatwię... Ja bym to szybko zrobił bo Sagemy do modelu 6 to same złomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Se t610,lepszego mi nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nokia 3100 z serii Star Wars ^o^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3184 -> był już taki topic. Ja osobiście posiadam SE K700i, zresztą pisałem już w tamtym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi