Nikas Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Gatunek: Hmmm, niekończąca się gra mobilna?Opis:Wracając ostatnio do domu wpadłem na pomysł małej gry mobilnej. Gra nazywa się "Drunken Pistoletov". W grze latamy w kosmosie owym pijanym Pistoletovem unikając meteorytów. Po drodze zbieramy rum, a gdy już zdobędziemy odpowiednią ilość to możemy sobie śmiało golnąć co doda nam brawury i nie będziemy zwracali uwagi na jakiekolwiek przeszkody. Proste i (mam nadzieję, że będzie) wciągające. Co o tym myślicie? Gra jeszcze w budowie.Autorzy: Ja Muzyka: Jakim Reszta: JaScreeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jak wygląda sterowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorsis Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Taki Flappy Piston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jestem na tak :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jeden przycisk, zmieniasz kierunek pijackiego lotu ( góra, dół ). Znaczy w sumie nie przycisk tylko tapnięcie ekranu c'nie. Aaaa, no i jeszcze czymś drugim będzie się aktywowało tryb najby widoczny na gifie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Czekam na moment w którym jakaś postać w twojej grze będzie się nazywała Andrzej, Heniek czy cuś, a nie Sashka czy Pistoletov ;p A tak co do samej gry fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Główny przeciwnik w tophuncie, ten co ukradł nam kapelusz, nazywa się Marian... ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A to przepraszam, zwracam honor. Nie miałem jeszcze okazji grać w Topa, bo kiedy mam trochę pieniądzów wydaję na mangi ;p Będzie więcej power upów oprócz tego rumu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Raczej nie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Znikas potwierdzony socjalistycznym lewactwem. Jokes aside wygląda prosto i przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nokas ; Strona: O mnie : lubię cycki i alkohol Hmmm... Jest gra w której udział bierze alkohol (w tym przypadku rum) ,a kiedy gra o cyckach :D :D :D Ale gra wygląda ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 1 gwiazdka, nostalgłem. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dobrze, że przypomniałeś o ocenie, bo zapomniałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Widze, Nikas kolejny skok na kase :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Widze, Nikas kolejny skok na kase :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To chyba oczywiste, o co chodzi. #Miszcz_Painta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 ? nikas, chyba se mózg wyjarałeś tym zielskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie biorę takich świństw. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie biorę takich świństw. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Zdecydowanie ładniej. Jeszcze zrób że ten stateczek na patyku a'la teatrzyk, a te meteoryty na nitkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Zawsze mnie zastanawialo jakim cudem w G0 odłamki lecą w dół ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Zawsze mnie zastanawialo jakim cudem w G0 odłamki lecą w dół ekranu. Faktycznie. Do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Faktycznie. Do poprawy. Robisz gre o kosmosie i nie pomyslales o tym? Z innej beczki, patrzac na tego gifa widać dlaczego nazwałeś to "Drunken Pistoletov". Taki styl lotu nie może być trzeźwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jest i logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Prawa ręka jest dłuższa od lewej ręki? Tak miało być, czy mi się tylko zdaje co do wielkości łapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Myślę, że nikt nie zwróci na to uwagi podczas gry :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Usuń tego gościa z logo pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja bym na pewno zwrócił. Pewnie będę umierał co średnio minutę (nie wiem jaka trudność gry). I co minutę widzę gościa który ma nienaturalnie wielką łapę. Tak, ja na pewno bym to zobaczył ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Po śmierci nie przechodzi się do menu. Łapa jest zgięta i opiera ją o literę D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi