blackmaul Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Zapraszam do sciagania kolejnego mojego programu :jezor: Sluzy on do zarzadzania komputerem i posiada kilka innych w miare przydatnych bajerów (lub nie) przy jego pomocy mozemy koledze zrobic kaszanke na komputerze itp. Ale i tak to na razie bardzo malo. W przyszlosci program bedzie znacznie wiekszy =P Aha link :) https://gmclan.org/up1072_4_Zarzadaczka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 trojanów nie publikujemy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Toz to nie trojan ;P Kazdy ma wybor co chce aktywowac w programie :jezor: i moze np. sprawdzic czy zainstalowana jest karta dzwiekowa (oj jeee wiem ze takie przydatne ze ho ho :D) Jest tabela ascii itp xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a wiesz że te wszystkie funkcje co tu zapodałeś to są w windowsie... wystarczy poszperać... Po co uruchamiać program i przyciskać wysuń cd lub wsuń cd? skoro masz przyciski na odtwarzaczu? po co zawiesić kompa? po co sprawdzić czy jest karta dźwiękowa? No chyba że zrobiłeś ten program tylko dla własnych umiejętności bo i tak nikt z tego nie będzie korzystał. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Za to tabela ascii jest wrecz genialna. Kazda wpisana litere, poda jej kod ascii. NIe wiem czy sie przyda ale mi sie dosc czesto przydaje takie, i dobrze jest miec ppod reka xD. Reszta funkcji jest tez w sumie razcej nie przydatna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 tabela ascii też jest w windowsie :P c:\windows\system32\charmap.exe - ja tak mam w XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Pieter6: wystarczy wpisać w uruchom "charmap" xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Sry mój błąd :D Nie chodzi o tabele ASCII tylko takie cos ze my wpisujemy litere a program podaje nam znak kodowy ascii :P 3 linijki w delphi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Nie co to takie mało praktyczne, ale fajne :) 3 linijki w delphiJak to rzekłby nasz pracowity Tymon... Leń! XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 pewnie: edit1.text := inttostr(ord(znak.text)); pewnie coś koło tego masz tam w tym programie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a jak zrobić tą kaszanke koledze na komputerze? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 nie no rozwalila mnie opcja zawies xD i wysun cd-rom tez dziala! xD po prostu dzielo geniuszu xD a tak wogole szczery program :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi