blackmaul Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Zapraszam do testowania mojej mini aplikacji, do lapania uchwytów okien Mam nadzieje ze wam sie przyda :) https://gmclan.org/up1072_4_sprawdzajka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Programik bardzo fajny(taki bayer :P) lecz gdy go pierwszy raz zobaczyłem to niewiedziałem wogule oco chodzi Zapraszam do testowania mojej mini aplikacji, do lapania uchwytów okien do lapania uchwytów okien? czyba do sprawdzania składników systemu? bo na chłopski rozum do lapania uchwytów okien to chyba niejest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Przy okazji mozna tego uzyc do odczytywania ukrytych pol pod gwiazdkami :P Najezdzamy i klikamy a ukaze sie nam text z pod gwiazdki :) Testowane na gadu gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 blackmaul! zrobiłeś mini program hakerski! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 I jestem z siebie dumny :P Czy innym ten bayer sie nie przyda? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Fajny program, ale szczerze mówiąc, dość łatwy do zrobienia :) Gdzieś nawet widziałem tuturial :P Ale i tak gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Moglbym nawet zrodla dac gdyby nie to ze sie usunely :( Ale i tak mam kolejny robiony na bazie wszystkich FAQ jakie znalazlem na dysku :P Zaraz dam go na forum EDI: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3165 link do tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Coraz śmieszniejsze programy robisz :P PS: Pewnie niedługo program ''Czy jest podłączony monitor'' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 w sumie najwazniejsza funkcja to te gwiazdki. 8/10, wlasnie za nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi