Mateusz Nejman Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Siemka! Mam dosyć wnerwiający problem. Gdy zapisuję jakiś obiekt wyskakuje mi takie okienko: Od czego to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 A spróbuj update zrobić do 1.3.1354 może się naprawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 A spróbuj update zrobić do 1.3.1354 może się naprawi? Do wersji beta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 GM:S nie ma wersji stablinej. ;) BTW restart GM powinien to naprawić. To nie jest błąd gry tylko GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 GM:S nie ma wersji stablinej. ;) BTW restart GM powinien to naprawić. To nie jest błąd gry tylko GM. Jakieś tam wersje GMSa mają dopisek Stable(no chyba że w jakimś języku to znaczy 'do dupy' ;)). Zrobiłem update do wersji Beta i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi