Pieter Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 chce zrobić tak że kiedy naciskam X w oknie gry pokazuje mi sie wiadomość czy wyjść czy nie... Kiedy klikam tak to wychodzi kiedy nie to wiadomo. Lecz gdy już wiadomość się pojawi to bez względu jaki przycisk bym wcisnął to i tak wyjdzie mi z gry. POMOCY... tu daje mój przykład o co chodzi: http://www.uploader.pl/file/1083/x.zip.html wydaje się proste ale nie jest oO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 uzyj show message ect i switchow jest temat ponizej moj gdzie mam zrobione menu..... moze okazac sie przydatny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 facet nie jestem noobem! chodzi mi tylko o to zamykanie nie obchodzi mnie jakieś tam menu. Już ci dałem przykład chodzi mi tylko oto żeby zrobić że jak nacisne "No" na tamtej informacji to nie wyjdzie mi z gry. Widziałem to setki razy ale zawsze nie w przykładach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Pieter, dałeś to w złym evencie, jak na mój gust. Przecież Game end wykonywany jest, gdy gra się zamyka. Powinieneś to dać, np. do Keyboard Escape. Wtedy będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ja dobrze o tym wiem ale chodzi oto żeby też sie pokazywało po przyciśnięciu X. widziałem to dużo razy w innych grach i programach zrobionych w gm bez dll... kiedyś umiałem to zrobić ale teraz nie umiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A sprawdziłeś? Bo działa. :] Wystarczy dać to jakiemuś obiektowi do Keyboard Escape, jak już mówiłem. Tylko nie Pressed i nie Released - do normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Racja. Dzięki masz u mnie + jeszcze 2 + i będziesz miał - :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Racja. Dzięki masz u mnie + jeszcze 2 + i będziesz miał - tongue2.gifSłucham? Czyżbyś pracował nad alternatywnym kalkulatorem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nie ale to taka moja metoda :P 3 plusy = 1 minus, 3 minusy = 5 zł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nie ale to taka moja metoda :P 3 plusy = 1 minus, 3 minusy = 5 zł :PTaaa.. Tylko po co to? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 tak dla żartów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 To mi daj już 120 minusów. Zapłatę proszę przesłać pocztą :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ja płace tylko w ciele i tylko dziewczyną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ja płace tylko w ciele i tylko dziewczyną :P"W ciele"? Za znęcanie się nad cielaczkami można dostać kilka latek! Na poważnie: to sformułowanie tak mnie rozbawiło, że mało co z krzesła nie spadłem xD Chyba raczej "w naturze" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Pieter: chodziło ci że dziewczyna to środek płatniczy, czy, że dziewczynom tylko płacisz :P ? Bo po twoich wyczynach ortograficznych z GMXXL, ja już nie wiem, o co może ci chodzić :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 gmxxl już nie ma :P (tak max w ciele, przejęzyczenie) :spam: :offtopic: zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi